به گزارش باشگاه خبرنگاران خوزستان، ساسان موگهی اظهار کرد: حوزه درمان چه برای خدمات گیرندگان یا خدمات دهندگان حوزه پر چالشی است و همیشه مشکلات خاص خود را دارد.
وی اضافه کرد: بیماریهای نارسایی کلیه، نارسایی قلبی، سکته مغزی و قلبی از جمله بیماریهای هستند که در سال گذشته مراجعه کنندگان زیادی به بیمارستانها داشتند.
موگهی تصریح کرد: نوبت دهی به بیماران در بیمارستان از سالهای قبل یکی از دغدغه های پرسنل بیمارستان و مراجعه کنندگان بوده است که این مشکل با سیستم نوبت دهی الکترونیک قابل حل است که در حال حاضر این سیستم در بیمارستان امام خمینی اهواز در حال اجراست.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اهواز افزود: تاسیس مرکز نمونه ترک اعتیاد در بیمارستان سینای اهواز که در سال گذشته افتتاح شد یکی از اتفاقهای خوب در سال گذشته بوده که این مرکز در حال حاضر با تعرفه های دولتی به بیماران خدمات می دهد.
موگهی اظهار کرد: همچنین در بیمارستانهای گلستان و رازی اهواز در بخش دیالیز تعداد دستگاه های این بخش افزایش یافته است به طوری که در بیمارستان گلستان تعداد این دستگاه ها از 11 به 22 و همچنین در بیمارستان رازی از 18 به 20 دستگاه دیالیز رسیده است.
وی با بیان اینکه فضای درمانگاهی بیمارستان گلستان اهواز افزایش یافته است، عنوان کرد: درمانگاه جدید بیمارستان گلستان اهواز توانایی و قابلیت این را دارد که همزمان 43 مطب در آن فعال باشند.
موگهی تصریح کرد: سیستم امحای زباله های غیر سوز در 39 بیمارستان استان در حال اجراست و همچنین 22 بیمارستان در سطح استان خوزستان مجهز به سیستم تصفیه فاظلاب هستند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اهواز با بیان اینکه، سردرگمی بیماران یکی از مشکلات بیمارستانها و مراجعه کنندگان بوده است، گفت: با راه اندازی سیستم جدید تریاژ در 36 بیمارستان این مشکل برطرف شده است.
وی همچنین عنوان کرد: در سال گذشته 71 پزشک را توسط وزارت بهداشت جذب کنیم که هر کدام از این پزشکان به مدت دو سال در مناطق محروم استان به فعالیت می پردازند.
وی همچنین عنوان کرد: برای تحقق یافتن طرح ملی پزشک خانواده در استان خوزستان، تاکنون تعداد530 پزشک ثبت نام کردند./ع