مسعود کیمیاگر، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران گفت: با شروع فصل بهار، گروه گیاهان و گل ها موجب بروز حساسیت می شود که عوارض آن به صورت ( آبریزش بینی، اختلالات تنفسی به شکل خس خس ) بروز می کند.
وی افزود: اجتناب از مواد آلرژی زا، تغذیه مناسب و همچنین استفاده از سبزیجات همچون( هویج، اسفناج و سایر سبزی های رنگی) به مهار آلرژی در این فصل کمک خواهد کرد.
کیمیاگر اظهار داشت: برخی از غذاها سبب افزایش و کاهش عوارض ناشی از آلرژی خواهد شد که در واقع با تقویت سیستم ایمنی بدن می توانیم از بروز این حساسیت ها جلوگیری کرد.
وی خاطر نشان کرد: بیشتر درمان ها در خصوص مهار آلرژی دارویی بوده است.