به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از پرس تي وي، "بيل جونز" از اعضاي مجله " نقد و بررسي اطلاعات اجرايي" در گفتگو با پرس تي وي اذعان داشت:"اين زندان لكه ننگي براي آمريكا خواهد بود و تلاش ها در كنگره بر آن است كه اقدامي در اين مورد صورت گيرد اين در حاليست كه در حال حاضر هيچ گونه تغيير عمده اي در رويكرد آنان براي بستن اين زندان ديده نمي شود".
وي خاطر نشان كرد: "آنها مطمئنا توجهي به بيانيه هاي سازمان ملل در مورد گوانتانامو ندارند و از نظر بين المللي و همچنين در آمريكا نگراني هاي بسياري در مورد عملكرد اين زندان وجود دارد".
روز جمعه"ناوي پيلاي" کميسر عالي حقوق بشر سازمان ملل متحد خواهان تعطيلي و بسته شدن اين زندان شد. وي گفت:"عميقا از كوتاهي دولت آمريكا در اين مورد دلگيرم ... اين بي توجهي موقعيت آمريكا را شديدا تضعيف مي كند... اين در حاليست كه دولت اين كشورسرگرم يافتن نمونه هاي نقض حقوق بشر در ديگر نقاط جهان است. بايد به وضوح بيان كنم كه امريكا در حال نقض نه تنها تعهدات خود بلكه قوانين و استانداردهاي بين المللي است كه موظف به انجام آنهاست".
تعداد 166 زنداني در اين زندان به مدت دو ماه است كه در اعتصاب غذا به سر مي برند.
اعتصاب کنندگان در اعتراض به بازداشت نامحدود خود بدون هيچ گونه اتهامي معترض بوده و خواهان پايان جستجوهاي سرزده از سلول ها و وسايل شخصي خود هستند.
پس از به كار آمدن باراك اوباما وي در سال 2010 دستور توقف عمليات هاي نظامي را به منظورتعطيلي گوانتانامو داد، دستوري كه تاكنون اجرايي نشده است.