ˈعطاالله مهدی پورˈ
در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران یاسوج، متوسط تولید عسل در هر کندو را سالانه 12 کیلو گرم برآورد کرد و افزود: در صورت مساعد بودن شرایط جوی و مراتع این میزان تولید متغیر است.
وی افزود: بارش مطلوب و رویش گیاهان متنوع در عرصه های طبیعی شهرستان تعجیل کوچ زنبورداران به مناطق ییلاقی را کمتر کرده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گچساران اظهار امیدواری کرد: امسال بتوان زمینه های افزایش بهره وری عوامل تولید در بخش کشاورزی را فراهم آورده و چشم انداز روشنی را برای تولید محصول عسل در شهرستان ترسیم کرد.
وی گفت: بخشی از عسل تولیدی شهرستان گچساران به شهرستان ها و استان های همجوار صادر می شود.
مهدی پور تاکید کرد: بارندگی مناسب ،آموزش تولید و نگهداری زنبور و ارتقای کندوهای سنتی به نوین علت افزایش کمی و کیفی عسل تولیدی این شهرستان است./ب