به گزارش باشگاه خبرنگاران خوزستان؛ محمدحسين عليزاده اظهاركرد: كمر درد، مشکل بسيار شايعي است كه افراد را در سنين مختلف به ویژه سنین میانسالی درگير ميكند. علل مختلفي در به وجود آمدن اين درد موثر است كه شايد مهمترين آن به رفتارها و شيوههاي زندگي و شغل افراد در جوامع مختلف مربوط شود.
وي ادامهداد: تلاش عمده براي رفع اين مشكل، استفاده از راههاي جراحي و يا غيرجراحي است؛ راه جراحي پرهزينه بوده و افراد علاقهاي به اين كار ندارند و معمولا اقدامات غيرجراحي به افراد توصيه ميشود که بخش مهم اين راه به آموزش صحيح شيوههاي زندگي و شغلی برميگردد و در اين زمينه به افراد آموزش داده ميشود تا از خوابيدن و نشستنهاي بسيار زياد به صورت غيرمعمول خودداري كنند.
دانشيار گروه بهداشت و طب ورزش دانشگاه تهران عنوانكرد: آموزشهاي لازم و انجام تمرينات ورزشي مناسب در پيشگيري و درمان اين بيماري نقش مهمي دارد؛ طي اين اقدامات در وهله اول به افرادی که به قصد پیشگیری تمریناتي را انجام میدهند، توصيه ميشود به گونهاي كار کنند كه دچار كمر درد نشود و اگر هم به اين درد مبتلا شدهاند، باید تمرینات را به صورتی انجام دهند كه هر چه سريعتر از اين درد رهايي پيدا كنند.
وي خاطرنشانكرد: در همين راستا يكي از پيشنهادات ما، استفاده از تمرين ورزشي مناسب براي پيشگيري از كمردرد و يا ريكاوري و توانبخشي برای افراد مبتلا به اين درد است. از راههاي پيشگيري از مبتلاشدن به اين درد اين است كه بايد عضلات كمر را از طريق ورزشكردن تقويت كرد تا ساختارهاي نگهدارنده ناحيه كمر به قدر كافي براي فعاليتهايي كه مدنظرمان است، آماده شوند./ع