تحقيقات نشان مي دهد مصرف هفت گرم فيبردر روز از سکته مغزي پيشگيري مي کند.

به گزارش خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران به نقل از بخش علم و تکنولوژي خبرگزاري ANSA ايتاليا ، فيبر خطر ابتلا به سکته مغزي را کاهش مي دهد.
 
براساس اين گزارش، مصرف تنها هفت گرم فيبر در روز شما را از ابتلا به سکته مغزي مصون مي دارد.
 
بر اين اساس اين فيبر شامل يک بشقاب ماکاروني گندم کامل به دست آمده، دو وعده ميوه يا سبزيجات و غيره است.
 
مصرف اين مواد، خطر ابتلا را تا 7 ٪ کاهش مي دهند.
 
گزارش اين جستجو در مجله سکته مغزي منتشر شده است.
 
مطالعات گذشته نشان داده اند که فيبر به کاهش کلسترول خون و کنترل فشار خون، که دو عامل خطر براي سکته مغزي است، کمک مي کند./س
برچسب ها: سکته ، مغزی ، کلسترول
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.