به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شهرکرد:
بهروز جلالی افزود: تخصصی شدن گردشگری در کشور و توسعه گردشگری دریایی، روستایی، ادبیات و گردشگری مرزی از برنامه های سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری طی سال جاری قرار دارد.
وی، با تاکید بر لزوم ثبت تقویم گردشگری استان های کشور به منظور توزیع سفرها طی ایام سال در کشور و گسترش سفرهای برنامه ریزی شده اظهار داشت: با ثبت این تقویم، علاقه مندان به بخش های مختلف گردشگری می توانند برای حضور در جشنواره های منطقه ای و محلی اقوام در نقاط مختلف کشور، برنامه ریزی کنند.
جلالی، با تاکید بر لزوم دائمی شدن ستادهای سفر در استان های کشور به ریاست استانداران تاکید کرد: برنامه ریزی برای توسعه گردشگری و همکاری بین بخشی در این خصوص، باید دائمی شود تا بتوان با تجمیع افکار و اعتبارات، به اهداف مورد نظر دست یافت.
مدیرکل گردشگری داخلی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور، همچنین با بیان توانمندی های استان چهارمحال و بختیاری در توسعه تخصصی گردشگری گفت: این استان با داشتن جاذبه های طبیعی فراوان، به مقصد جدید گردشگری طبیعی یا اکوتوریسم گردشگران داخلی و خارجی تبدیل می شود.
وی، بر لزوم معرفی ناشناخته های گردشگری کشور به گردشگران و برنامه ریزی در راستای بهبود خدمات به گردشگران تاکید کرد.
طی این مدت، در بیش از دو هزار مجموعه فرهنگی کشور نظیر موزه ها و محوطه های تاریخی، جشنواره ملی صدای بهار برگزار شد که در کنار آن، نمایشگاه های صنایع دستی و آداب و رسوم مردم در معرض نمایش همگان قرار گرفت.
مدیرکل گردشگری داخلی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور به منظور دیدار از روند توسعه گردشگری استان چهارمحال و بختیاری به شهرکرد سفر کرده است./ب