دکتر پروین میر میران، متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران گفت: پرفشاری خون بیماری بی علامتی است و استفاده از غذاهای غنی از پتاسیم سبب تنظیم این بیماری می شود.
وی افزود: غذاهای غنی از پتاسیم سبب تنظیم سدیم بدن می شود و سبزیجات و میوه هایی مثل موز تا حدودی حاوی پتاسیم هستند.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اظهار کرد: با توجه به اینکه بیماری پرفشاری خون نشانه ایی ندارد و در صورت ابتلا به این بیماری خطر سکته قلبی و مغزی و نقص عضو وجود دارد.
وی ادامه داد: برای پیشگیری از هزینه زیاد درمان، رعایت رژیم غذایی کم نمک و پر سبزی، پر فیبر و کم چربی را به همه افراد به ویژه افراد مبتلا به فشارخون توصیه می کنیم.
میرمیران خاطر نشان کرد: فست فودها و کنسروها حاوی مقادیر زیادی سدیم هستند و غذای حاوی سدیم، احتمال ابتلا به پرفشاری خون را افزایش می دهد.
وی در خصوص استفاده از نمک دریا به جای نمک های موجود در بازار گفت: استفاده از نمک دریا به جهت نداشتن ید توصیه نمی شود./ع2