مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد اصلی ترین و مؤثرترین روش برای درمان حساسیت های غذایی را قطع ماده غذایی آلرژی زا اعلام کرد.

محمد صفریان در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد حساسیت ها را در دو دسته غذایی و محیطی قرار داد و گفت: حساسیت های غذایی ، جنبه ی ارثی دارد و به نسبت حساسیت محیطی که ناشی از آلودگی و ذرات معلق در هوا ست، افراد بیشتری در جامعه به آن دچارند.

این فوق تخصص تغذیه ، حساسیت به بادام زمینی را شایع تر از سایر خوراکی ها دانست و غذاهایی همچون شیر ، تخم مرغ ، بعضی از گوشت ها ، گوجه ، بادمجان و میوه هایی مانند خربزه ، انگور و موز را در مرتبه ی بعدی از مراجعان برای درمان حساسیت به این خوراکی ها قرار داد.

به گفته ی وی مصرف روغن ماهی راهی برای کاهش واکنش های التهابی و حساسیتی  ناشی از این بیماری است اما تنها راه درمان آلرژی به مواد غذایی قطع کامل همان ماده ی غذایی حساسیت زا است.

صفریان به علایم وجود آلرژی در بدن اشاره و تصریح کرد: بیرون ریختگی ضایعات پوستی مانند کهیر و آبریزش از بینی از نشانه های شایع وجود آلرژی در بدن بزرگسالان به شمار می رود./ع

 

برچسب ها: درمان ، آلرژی ، غذایی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.