هر چه به انتخابات نزدیک‌تر می‌شویم فضای انتخابات در رسانه‌ها پر رنگ‌تر و در میان مردم پر شورتر می‌شود؛ اما رسانه‌‌‌‌های بیگانه و معاند نظام مقدس جمهوری اسلامی هم از هیچ تلاشی برای دلسرد کردن مردم دریغ نمی‌کنند.



به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران ،  هر چه به انتخابات نزدیک تر می شویم فضای انتخابات در رسانه ها پر رنگ تر و در میان مردم پر شورتر می شود که نوید حماسه بزرگی در عرصه سیاست را می دهد. اما رسانه های بیگانه و معاند نظام مقدس جمهوری اسلامی هم از هیچ تلاشی برای دلسرد کردن مردم و جوسازی در فضای انتخابات دریغ نمی کنند.

از مدت ها قبل شبکه بی بی سی فارسی انتخابات ریاست جمهوری ایران را بصورت ویژه ای در دستور کار خود قرار داده است و با برنامه های مختلف و گوناگون سعی در به انحراف کشاندن اذهان عمومی دارد.

هر چند متاسفانه عده ای بسیار اندک در سطح جامعه و از سر نا آگاهی، بنگاه خبر پراکنی انگلیس (بی بی سی) را رسانه ای مستقل و بی طرف می دانند و طبق تحلیل های این شبکه افکار خود را می پرورانند اما خوشبختانه قاطبه مردم ایران اسلامی با هوشیاری از مقاصد پلید گردانندگان این شبکه اطلاع دارند.

بر اساس این گزارش، بی بی سی فارسی امسال نیز با استراتژی تحریم به استقبال انتخابات پیش رو رفته؛ که این امر به گونه ای متفاوت در برنامه های این شبکه هوایدست.

بعنوان نمونه برنامه تحلیلی «پرگار» با شعار « اگر سوالات زیادی در ذهن دارید و با هر پاسخی قانع نمی شوید جای شما در پرگار است » همیشه با روند ثابت و برنامه ریزی شده ای بر روی آنتن می رود؛ به گونه ای که مجری با سه کارشناس برنامه بحث را آغاز می کند و همیشه یکی از کارشناسان از جمهوری اسلامی قویا دفاع می کند اما دو کارشناس دیگر همواره نظر متفاوتی با کارشناس اول دارند که نتیجتا در انتهای برنامه دو کارشناس مخالف موفق می شوند با اشارات مجری برنامه حرف خود را به کرسی بنشانند و تحلیل گر اول را متقاعد جلوه دهند.

نکته ای که در روال این برنامه مشهود است اینکه همواره تحلیلگر موافق نظام از گفته های خود کوتاه آمده تا در ذهن بینندگان آن چیزی که هدف برنامه و همانا نفی جمهوری اسلامی است تداعی شود و در این گونه نمایش های ساختگی بی بی سی بیطرفی خود را حفظ می کند چرا که کارشناسان و تحلیلگران نظر خود را اعلام کرده اند!

اما از دیگر بازی ها سیاسی این شبکه و در راستای تکمیل تحلیل های بی بی سی می توان به توجه بیش از حد این شبکه حد خوانندگانی است که صریحا به مخالفت با جمهوری اسلامی ایران می پردازند و رکیک ترین الفاظ و ادبیات را در عناد با ارزش های اسلامی و نظام بکار می برند و در این میان بازهم بی بی سی بیطرفی خود را حفظ می کند چرا که یک هنرمند در قالب موسیقی و طبق قانون آزادی بیان اندیشه ها خود را بیان می کند و در این میان ارزشها و عقاید یک ملت که مورد تاراج قرار گرفته اند هیچ اهمیتی برای این شبکه ندارد.

از دیگر نکات این جنگ رسانه ای می توان به زمان پخش این گونه موسیقی ها اشاره داشت که معمولا زمان نمایش آنها قبل، بعد و یا مابین برنامه های سیاسی است که در واقع با ترکیب این دو، ذهن مخاطب به بازی گرفته می شود تا القائات و تاثیرات مد نظر گردانندگان بی بی سی فارسی، برای بینندگان این شبکه واقعی جلوه کند.

از چندی قبل محسن نامجو، شاهین نجفی و گروه کیوسک بسیار مورد تاکید بی بی سی قرار گرفته اند که از نقاط و ویژگی های هر سه می توان به فحاشی به ائمه اطهار و مبانی اسلام و همچنین تمرکز بر روی الفاظ جنسی و توهین به نظام اشاره کرد.

البته ملت شریف ایران همواره ثابت کرده اند که نقشه های شوم استکبار برای دلسرد شدن مردم از نظام و تابعیت از ولی فقیه بی نتیجه مانده است و اکنون نیز که جنگ سخت، سخت تر از گذشته و در قالب جنگ نرم پیاده می شود، فریب خود فروختگان و خائنین به ملت را نمی خورند.
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.