به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران نسرین علیزاده، اظهار کرد:میوهها به عنوان یکی از گروههای غذایی سرشار از ویتامین، مواد معدنی و دارای فیبر و آب فراوان هستند. تمامی میوهها قند دارند ولی باید در برنامه غذایی روزانه تمامی افراد حتی افراد مبتلا به دیابت گنجانده شود.
علیزاده گفت: از نظر محتوای قندی میوهها به سه گروه اصلی میوههایی با قند بالا، قند پایین و با قند متوسط تقسیم می شوند.
وی با بیان اینکه میوه هایی با قند پایین و متوسط میوههای مناسبتری برای افراد دیابتی هستند، خاطرنشان کرد: این به معنای کنار گذاشتن میوههای با قند بالا نیست بلکه میتوان به مقدار کم و چند روز یکبار آنها را مصرف کرد.
کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تاکید کرد: میوههایی مانند سیب که با پوست قابل خوردن هستند تا حد امکان بهتر است پوستشان گرفته نشود زیرا در کاهش کلسترول و کنترل بهتر قند خون نقش موثری دارند.
علیزاده گفت: بهتر است میوهها در کنار سبزیجاتی مثل خیار، هویج، کرفس و کاهو مصرف شوند زیرا مانع ناگهانی افزایش قند خون میشوند.
وی خربزه، طالبی، گرمک، انجیر، آناناس، انگور، انبه، خرما و موز را میوههایی با قند بالا عنوان و توصیه کرد تا به صورت هفتگی در مقدار کم و در کنار سبزیجات میل شود.
علیزاده انواع توت، گیلاس و زغال اخته را نیز جزء میوههایی با قند پایین برشمرد و افزود: سایر میوهها که در این دو گروه نام برده نشدهاند جزو آن دسته از میوهها با قند پایین هستند.
منبع:خبرگزاری ایسنا