مصرف اسیدهای چرب امگا ـ 3 احتمال ابتلا به بیماری‌های لثه را 23 تا 30 درصد کاهش می‌دهد.

 

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بجنورد ، روغن ماهی برای مقابله با بیماری لثه مفید است به طوری که مصرف حتی مقادیر اندکی از اسیدهای چرب امگا ـ 3 که به طور معمول در غذاهایی مثل ماهی آزاد یا ماهی‌های چرب دیگر یافت می‌شوند .

بهبود آلزایمر ،کاهش بیماری قلبی از جمله خواص دیگر روغن ماهی است./ع

برچسب ها: روغن ، ماهی ، بیماری ، لثه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.