جعفریان متخصص تغذیه، در گفتگو با خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ برنج منبع مهمی از پروتئین و کربوهیدارت است که برای تکمیل کردن پروتئین بدن مناسب است.
وی گفت: برای اینکه به اندازه کافی از پروتئین استفاده کنیم و همراه برنج از منابع مهم آن پروتئین نیز استفاده می شود باید مقدار کمی (هشت قاشق) در هر وعده مناسب است.
وی عنوان کرد: برنج آبکش شده مقداری کالری و ویتامین های آن از بین رفته است.
وی تصریح کرد: البته برنج کته به علت وجود کربوهیدارت و غلات و ویتامین های b6- b5- b1 مقادیر بالای نشاسته به افراد در حال بلوغ، خانم های باردار و کودکان توصیه می شود.
وی خاطرنشان کرد: حذف کردن برنج از غذای کودکان دریافت انرژی و ریز مغزی ها را کاهش میدهد که نتیجه سوء تغذیه را به دنبال خواهد داشت.
وی خاطرنشان کرد: برنج آبکش برای افراد سالمند، دیابتی ها بیشتر توصیه می شود.