به گزارش
خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران، به نقل از ساینس دیلی، بعضی از روش های پخت غذا در قدیم در حال حاضر از لحاظ بهداشتی و سلامت مفید نیستند و میباید شیوهی جدیدی برای آن در نظر گرفت.
گفتنی است: بسیاری از غذاها را که در گذشته به صورت سرخ کرده مصرف میشدهاند و انواع غذاها با آن درست میشدهاند، تحت نظر متخصصان تغذیه و روش های نوین آشپزی میتوان به صورت پخته و یا بخار پز شده مورد استفاده قرار داد و در نتیجه چربی کمتری جذب بدن میشود و به حفظ سلامت و تندرستی بدن کمک شایانی خواهد کرد.
برای سلامتی بدن و جلوگیری از بیماریهای مختلف از جمله بیماریهای قلبی بهتر است که از مصرف غذاهای چرب و پر روغن جلوگیری نمود و غذاهای سالم برای اعضای خانواده فراهم نمود./ح