یک متخصص تغذیه گفت: توصیه می شود در تغذیه کودکان از شیر پر چرب یا لبنیات پر چرب استفاده نشود زیرا به مرور زمان باعث افزایش فشار خون و کلسترول خون می شود.

دکتر پروین میر میران،  فوق تخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت:   در مطالعات نشان داده شده است که مصرف لبنیات پر چرب باعث افزایش  چربی خون و افزایش کلسترول خون می شود،  زیرا اسیدهای چرب لبنیات پرچرب از نوع اشباع زنجیره کوتاه سبب افزایش چربی خون و فشار خون می شود.
 
وی افزود:  چربی مو جود در زیتون و کلزا از نوع مفید است زیرا طول زنجیره چربی آن بلند است و از نوع چربی غیر اشباع است
میر میران یاد آور شد:  مصرف بیش از حد زیتون یا کلزا و چربی های مفید موجب چاقی می شود اما در کلسترول خون تاثیری ندارد
وی تصریح کرد:  مصرف لبنیات پرچرب حتی به کودکان بالای دو سال هم توصیه نمی شود./چ
برچسب ها: لبنیات ، چرب ، فشارخون
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار