دکتر پروین میر میران، فوق تخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: در مطالعات نشان داده شده است که مصرف لبنیات پر چرب باعث افزایش چربی خون و افزایش کلسترول خون می شود، زیرا اسیدهای چرب لبنیات پرچرب از نوع اشباع زنجیره کوتاه سبب افزایش چربی خون و فشار خون می شود.
وی افزود: چربی مو جود در زیتون و کلزا از نوع مفید است زیرا طول زنجیره چربی آن بلند است و از نوع چربی غیر اشباع است
میر میران یاد آور شد: مصرف بیش از حد زیتون یا کلزا و چربی های مفید موجب چاقی می شود اما در کلسترول خون تاثیری ندارد
وی تصریح کرد: مصرف لبنیات پرچرب حتی به کودکان بالای دو سال هم توصیه نمی شود./چ