به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران ; دادگاهی در میانمار سه مسلمان این کشور را به چهارده سال زندان محکوم کرد. این افراد به دست داشتن در خشونت ها در مرکز این کشور متهم شده اند. در حالی این حکم صادر شده است که مسلمانان روهینگیا در این کشور با فشارها و تبعیضات زیادی روبرو هستند.
محمد ابوعبدالله گزارشگر این شبکه در گزارشی در این زمینه افزود: همچنان رنج و آلام مسلمانان روهینگیا در میانمار ادامه داد. رژیم این کشور حقوق شهروندی این مسلمانان را به رسمیت نمی شناسد و می گوید این مسلمانان از کشورهای دیگر وارد میانمار شدند و باید به کشورهای خود بازگردند. این سیاست رژیم میانمار، توجیهی برای اعمال تبعیض های قومی و مذهبی علیه مسلمانان این کشور شده است. حتی زمانی که مسلمانان از میانمار به کشورهای دیگر فرار می کنند با فشارهای شدیدی روبرو می شوند.
مسلمانان میانمار از بدیهی ترین حقوق خود در این کشور محروم هستند. اقدامات خشونت بار علیه مسلمان، شمار زیادی از منازل آنان را ویران کرده است. با وجود این فشارها، دادگاهی در میانمار سه مسلمان را به اتهام دست داشتن در اقدامات خشونت بار در شهر مکتیلا مرکز این کشور به چهارده سال زندان محکوم کرد. این دادگاه می گوید جوانی مسلمان به همراه همسر خود به یک بودایی حمله کرد و سپس اقدامات خشونت بار در این شهر آغاز شد و شماری از مناطق مسلمان نشین در این شهر و چند مسجد در مرکز میانمار ویران شد.
در حالی که یکی از ژنرال های سابق ارتش میانمار اقدامات خشونت بار بودایی های افراطی را علیه مسلمانان محکوم کرد و اصلاحاتی در این کشور پس از منحل شدن حکومت نظامیان رخ داده است ولی هیچ یک از بودایی هایی که عامل تحریک علیه مسلمانان هستند، بازداشت نشده اند. این وضع باعث شده است که مسلمانان روهینگا در دو سطح با فشارهای اکثریت بودایی ها و سیاست تبعیض آمیز رژیم این کشور روبرو باشند. با وجود آنکه مسلمانان این کشور خواهان حمایت جامعه بین المللی از خود هستند ولی سکوت کشورهای جهان و مشخصا کشورهای مسلمان بر رنج و مشکلات آنان در میانمار افزوده است.