متخصصان سوئدی می‌گویند اگر می‌خواهید به تناسب اندام برسید مصرف نان‌های سبوس‌دار را در برنامه غذایی روزانه‌تان اضافه کنید.

به گزارش خبرنگار كلينيك باشگاه خبرنگاران، به نقل از دیلی میل؛ نان حاوی کربوهیدرات‌های پیچیده پروئتین و فیبر است که نقش مهمی را در لاغری ایفا می‌کنند.

گفتنی است: کربوهیدرات‌های موجود در نان نسبت به سایر قندها دیرتر جذب می‌شوند به همین دلیل قند خون را با سرعت زیادی بالا نمی‌برد و سیری کاذب ایجاد نمی‌کند.

نان‌های سبوسداری که حاوی فیبر هستند سیری طولانی مدت ایجاد می‌کنند و ریزه خواری بین وعده‌های غذایی را میِ‌گیرند.

بزرگ‌ترین اشتباه اين است که افراد به بهانه‌های رژیم گرفتن مصرف نان را کاهش و یا قطع كنند این کار برخلاف باور عموم سبب پر خوری و در نهایت چاقی می‌شود.

اگر می‌خواهید زودتر به وزن دلخواه‌تان برسید باید مصرف نان، پروئتین، روغن، ماکارونی و برنج را کاهش دهید و فعالیت بدنی‌تان را افزایش دهید./ح

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار