به گزارش
خبرنگار كلينيك باشگاه خبرنگاران، به نقل از دیلی میل؛ نان حاوی کربوهیدراتهای پیچیده پروئتین و فیبر است که نقش مهمی را در لاغری ایفا میکنند.
گفتنی است: کربوهیدراتهای موجود در نان نسبت به سایر قندها دیرتر جذب میشوند به همین دلیل قند خون را با سرعت زیادی بالا نمیبرد و سیری کاذب ایجاد نمیکند.
نانهای سبوسداری که حاوی فیبر هستند سیری طولانی مدت ایجاد میکنند و ریزه خواری بین وعدههای غذایی را میِگیرند.
بزرگترین اشتباه اين است که افراد به بهانههای رژیم گرفتن مصرف نان را کاهش و یا قطع كنند این کار برخلاف باور عموم سبب پر خوری و در نهایت چاقی میشود.
اگر میخواهید زودتر به وزن دلخواهتان برسید باید مصرف نان، پروئتین، روغن، ماکارونی و برنج را کاهش دهید و فعالیت بدنیتان را افزایش دهید./ح