دوره برداشت ماهیان خاویاری گوشتی 4 سال و استحصال خاویار 9 تا 11 سال است.
اکبری گفت از سال هشتاد و شش 1200 قطعه بچه ماهی خاویاری در این مزرعه پرورش رهاسازی شده و از سال 91 مجوز لازم برای تولید خاویاری صادر گردیده است .
دریای خزر تا پیش از سال هشتاد و شش 93 درصد ذخایر خاویار جهان را در اختیار داشت که بدلیل صید غیرمجاز تغییر زیستگاهها و انتشار آلودگی در خزر نسل این ماهیان ارزشمند رو به انقراض رفت و در سال 89 برداشت و صید خاویار تا 5 سال به تصویب سوان کشورهای حاشیه دریای خزر رسید با منع صید خاویاری تکثیر و پرورش ماهیان خاویاری در مزارع پرورشی که از سال 86 آغاز شده بود در کشور رونق گرفت و در حال حاضر 32 مزرعه پرورشی و دو واحد تکثیر در کشور فعال است و در سال گذشته 312 کیلو گوشت و یک تن خاویار در این مزارع تولید شده است.
مدیر شیلات استان گفت استان مرکزی با تولید 21 تن گوشت ماهی خاویاری سهم شش و نیم درصدی در تولید این محصول داشته است نیاز کم به آب حساس نبودن در برابر کاهش اکسیژن آب نیاز کمتر به خوراک نسبت به سایر آبزیان از جمله مزایای پرورش خاویار نسبت به سایر آبزیان است.
قیمت هر کیلو گوشت این ماهیان خاویاری بین 30 تا 40 هزار تومان و هر کیلو خاویار بسته به کیفیت بین 3 تا 8 میلیون تومان است.