به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مرکز فارس ، مسئول فرهنگسرای سلامت گفت : این جشنواره با هدف آگاهیرسانی به شهروندان درباره نقش غذای سالم در جلوگیری از ابتلا به بیماریها و از جمله فشار خون بالا برگزار شد.
وحیده رنجبر افزود: بانوان شیرازی در این جشنواره با طبخ غذاهای سالم ، کم چرب ، کم نمک و رژیمی با یکدیگر رقابت کردند .
وی تصریح کرد : استفاده از گروههای مختلف غذایی یکی از معیارهای گزینش غذاهای بانوان در این جشنواره بود .
در پایان این جشنواره از هفت بانوی شیرازی که بهترین غذاها را طبخ کرده بودند ، تقدیر شد ./ع