غفاری در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک، افزود: این رها سازی در یک مزرعه پرورش ماهی این شهرستان انجام شد.
وی با اشاره به اینکه این مزرعه سال گذشته فعالیت خود را آغاز کرد، اظهار کرد: این مزرعه ظرفیت تولید سالانه 14 تن گوشت ماهیان خاویاری و استحصال یک تن خاویار را دارد.
وی بیان کرد: دوره برداشت ماهیان خاویاری گوشتی چهار سال است.
غفاری، تولید ماهیان خاویاری، حساس نبودن در برابر کاهش اکسیژن آب و نیاز کمتر به خوراک نسبت به سایر آبزیان را از جمله مزایای پرورش ماهیان خاویاری عنوان کرد.
هم اکنون حدود 100 نفر به طور مستقیم و غیرمستقیم در امر پرورش و تولید ماهی در ساوه فعالیت دارند./ع