بررسی های جدید دانشمندان نشان می د هد هر پاکت چیپس خطر بروز حملات قلبی را تا 80 درصد افزایش می دهد.

به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ روغن های مصرفی در تهيه چیپس کاملا به قلب نفوذ می کنند و سبب انباشته شدن چربی بیش از حدی به دور قلب می شود.

بررسی ها نشان می دهند چیپس سبب بروز احساس خواب آلودگی می شود و باعث می شود تا اشتها به غذاهای چرب و ناسالم افزایش پیدا کند.

گفتنی است: چربی های انباشته شده در چیپس جریان خون در قلب را کاهش می دهد و خطر بروز حملات قلبی را افزایش می دهد.

چیپس، پفک و خوراکی هایی از این نظیر که در ساخت آنها از روغن زیادی مصرف می شود بیماری های قلبی عروقی را کاهش می دهند به طوریکه آزمایش های دانشمندان نشان می دهد روغن های مضر هر پاکت چیپس تا حدود 1 ماه یا شاید بیش از 1 ماه و نیم روی قلب و رگ های قلبی رسوب کند و باقی بماند.

برچسب ها: چیپس ، سکته ، قلب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.