وی افزود: در راستای سیاست های دولت و نوسانات ارزی شاهد کاهش 5 درصدی واردات و رشد 19 درصدی صادرات کالاهای غیر نفتی از طریق بنادر هرمزگان بودیم که حاکی از تحقق اهداف دولت در رونق ترانزیت و جذب درآمدهای ارزی می باشد.
سید علی استیری از رشد 24 درصدی ترانزیت مواد نفتی و رشد7درصدی ترانزیت مواد غیر نفتی خبر داد و گفت: اعمال تعرفه های ترجیهی و تسهیلات ایجاد شده توسط سازمان بنادر و دریانوردی در افزایش قابل توجه ترانزیت موثر بوده است.
استیری از دیگر موفقیت های اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان در سال 91 را کاپوتاژ 21میلیون تن کاپوتاژ مواد نفتی و 11 میلیون تن کاپوتاژ کالاهای غیر نفتی اعلام کرد و گفت: کاپوتاژ مواد نفتی 11 درصد و کالاهای غیر نفتی 1 درصد افزایش داشته است. وی شبکه مناسب فیدری بین بنادر استان هرمزگان و بنادر و جزایر کشور و تردد خطوط کشتیرانی بصورت شبکه ای در خلیج فارس و دریای عمان را از جمله عوامل افزایش کاپوتاژ دانست.
سرپرست اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان در خصوص تخلیه و بارگیری کانتینر اظهار داشت: 2میلیون و 168هزار و 275 TEU کانتینر در سال گذشته تخلیه و بارگیری شده است .
وی با اشاره به سیاست سازمان بنادر مبنی بر سفرهای دریایی گفت: در سال گذشته با توسعه زیر ساخت ها و افزایش ظرفیت ناوگان مسافری دریایی 12 میلیون نفر سفر دریایی از طریق بنادر به جزایر هرمزگان جابجا شده است که با توجه به جمعیت کشور به ازای هر 6 نفر تقریباً یک سفر دریایی صورت گرفته است.
وی همچنین از 2میلیون و 527هزار و 592 تن ترانزیت کالای غیر نفتی خبر داد و گفت: در سال گذشته 1میلیون و 502هزار و 306 دستگاه کامیون به بنادر هرمزگان تردد داشته اند که بیانگر تاثیر اقتصادی بنادر هرمزگان بر چرخه حمل و نقل جاده ای و اقتصاد کشور می باشد.