آیتالله سید ابوالحسن مهدوی به تعاریف گوناگون قابل طرح از فعالیت فرهنگی اشاره کرد و گفت: تعالی فکری جامعه به ویژه در جهت فرهنگ دینی و مبتنی بر سابقه دینی، از جمله وظایف گروههای فرهنگی است که ارزیابی فعالیتها و به دست آوردن خروجی آن پس از یک زمان مشخص از ضروریات این فعالیت فرهنگی است.
وی حضور گسترده مردم در انتخابات را مصداق حماسه سیاسی دانست و ادامه داد: لازم است گروههای خودی و معتقد به نظام و فعالان فرهنگی در جهت افزایش مشارکت عمومی در انتخابات فعالیت نمایند.
نماینده مردم اصفهان در مجلس خبرگان رهبری با تأکید بر این نکته که لازم است گروههای سیاسی در جهت اجماع، معرفی کاندیدای واحد و کاهش تعداد کاندیداهای ریاست جمهوری اقدام نمایند، تصریح کرد: کاهش تعدد نامزدها در انتخابات ریاست جمهوری پیش رو، ضمن تسهیل روند انتخاب فرد اصلح، از شکستن آراء نیز جلوگیری میکنند.
وی با بیان اینکه فعالیتهای دانشگاه صنعتی اصفهان میتواند در راستای حماسه اقتصادی باشد، افزود: هر نوع فعالیت سیاسی و اقتصادی نیازمند پشتوانه فکری و علمی است که در این حوزه افتخارات و دستاوردهای علمی دانشگاه صنعتی اصفهان همواره سبب افتخار برای ما و مجموعه نظام بوده است.
در ادامه این نشست عضو مجلس خبرگان رهبری به سؤالات تعدادی از فعالان دانشجویی و دانشگاهیان دانشگاه صنعتی اصفهان پاسخ گفت.
آیتالله مهدوی در پاسخ به سؤالی مبنی بر ویژگیهای رئیس جمهور آینده بر اساس بیانات رهبر معظم انقلاب در برخورداری از نقاط قوت دولت فعلی و نداشتن نقاط ضعف آن گفت: جدیت و پشتکار دولت فعلی از جمله نقاط قوت این دولت است که در برخی اقدامات از جمله موضوع مسکن قابل مشاهده است.
وی در عین حال عملکرد این دولت در برخی اقدامات را ضعیف دانست و اضافه کرد: دولت فعلی در برخی موارد توجه دقیق و قابل ملاحظهای به خواستههای ولی فقیه نداشت که این اقدامات با توجه به ادعای تبعیت از ولایت فقیه توسط این دولت، قابل انتظار نبود.
عضو مجلس خبرگان رهبری کوتاهی در رفع تورم اخیر را از دیگر نقاط ضعف دولت کنونی دانست و افزود: انجام ندادن برخی اقدامات لازم به ویژه در حوزه معیشتی مردم، علاوه بر به وجود آوردن مشکلاتی برای جامعه، سایر خدمات دولت را تحتالشعاع قرار میدهد.
آیتالله مهدوی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب پیرامون جدا نساختن نیروهای انقلاب تحت دو عنوان اصولگرا و اصلاح طلب، نیروهای خودی را افراد معتقد به چهار اصل اسلام، نظام، امام راحل و ولایت فقیه توصیف کرد و افزود: نیروهای قرار گرفته در این مجموعه، ممکن است در سایر موارد اختلافاتی نیز داشته باشند، اما در صورت نبود پذیرش این اصول به عنوان نیروی غیرخودی محسوب میشوند.
وی با اشاره به برخی اقدامات رئیس جمهور در قبال نظرات رهبری گفت: ولایت مداری صحیح آن است که در زمانی که حتی نظری مغایر با نظر ولی فقیه داشتیم نسبت به نظرات ایشان تمکین نماییم.
وی همکاری نیروهای نظام در چهارچوب اصول چهارگانه ذکر شده را سبب اتحاد میان آنان دانست و تأکید کرد: لازم است نیروهای نظام ضمن حفظ وحدت و انسجام خود، در جهت اتفاق گروهها به منظور معرفی نامزدهای اصلح برای انتخابات اقدام نمایند.
شایان ذکر است این نشست به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی اصفهان و با حضور جمعی از فعالان دانشجویی، اعضای هیئت علمی و دانشگاهیان این دانشگاه برگزار شد./ج1