به گزارش
خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران،پس از پاک کردن سبزي همه سبزي ها را داخل آبکش کنار ظرفشويي بگذاريد تا آلودگي آنها باعث آلودگي آشپزخانه نشود.
براي شستشوي سبزي به ميزان لازم از هر ماده ضدعفوني کننده يک قاشق در تشت يا سينک ظرفشويي بريزيد و تا همه سبزي ها به يک نسبت ضدعفوني شوند و با دست همه آنها را فشار دهيد.
از آبکش داخل سينک هر بار يک مشت سبزي برداريد و در آبکشي که کنار سينک گذاشته ايد آنها را بشوييد.
به هيچ وجه موقع شستن سبزي آن را چنگ نزنيد.
سبزي را به آرامي بشوييد تا آسيب نبيند در غير اين صورت مدت ماندگاري آن کاهش مي يابد.
بهتر است پس از شست و شوي دقيق يک بار ديگر آبکش زير آب بگيريد تا آلودگي هاي احتمالي آن کاملا از بين برود.
اگر قرار است سبزي را حداکثر تا 2 روز مصرف کنيد از فريز کردن آن خودداري کنيد.
بهترين شيوه نگهداري سبزي خوردن آن داخل يک دستمال تميز است به اين ترتيب مدت ماندگاري آن افزايش مي يابد./ح