اولین تجربۀ انتقال فکر و تلگراف ذهنی برای مارک تواین با "هلن کلر" رخ داده است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، "ساموئل لنگهورن کلمنس" متولد ۳۰ نوامبر ۱۸۳۵ - درگذشتۀ ۲۱ آوریل ۱۹۱۰ که بیشتر با نام قلمی‌اش، "مارک توین" شناخته می‌شود، نویسنده و طنزپرداز آمریکایی بود. او شهرت خود را مدیون رمان ماجراهای هاکلبری فین (۱۸۸۵) و ماجراهای تام سایر (۱۸۷۶) است.
وی در ۳۰ نوامبر ۱۸۳۵ در مرز میسوری در روستای فلوریدا با کلبه‌های چوبی پراکنده به دنیا آمد. پدرش قاضی بخش و تاجری کوچک و اصلالتاً اهل ویرجینیا بود که در کنتاکی درس حقوق خوانده و در همانجا به "جین همپتون" موخرمایی برخورد و با او ازدواج کرد.
در ۱۹۰۶ انشای سرگذشتش را آغاز کرد. ۱۵ سال آخر عمرش را با نوشتن کتاب‌های جدّی و چند کتاب طنز گذراند. کلمنس نام "مارک توین" را از ناخدای یک کشتی که با این نام در مجلات می‌نوشت به‌عنوان ادای دِین گرفت و در تمام کارهای طنزش از این اسم استفاده کرد.

آثار 
جست و خیز قورباغه ولایت کالاوراس
عصر طلایی
ماجراهای تام سایر
یک قتل یک راز یک ازدواج
شاهزاده و گدا
ماجراهای هاکلبری فین
یک یانکی اهل کانکتیکات در دربار شاه آرتور
تام سایر در خارج
تراژدی ویلسون کله پوک
خاطرات شخصی ژاندارک
بدنبال خط استوا
مردی که هایدلبرگ را تباه کرد
بشر چیست
بیگانه مرموز
زندگی بر روی میسی‌سی‌پی
خاطرات حوا
داستان یک سگ (۱۹۰۳)
داستان یک اسب (۱۹۰۷)

اوّلین تجربۀ انتقال فکر و تلگراف ذهنی برای مارک تواین با "هلن کلر" رخ داده است. 
در سال ۱۸۸۵ میلادی، در اوّلین نشریۀ انجمن تحقیقاتیِ SPR، با عنوان «تلگرافِ ذهن»، مقالاتی نوشت که در آنها از اهمیت و جایگاه ذهن و بیشتر "تله‌پاتی" صحبت می‌کرد. 
در ادامۀ تحقیقاتش درزمینۀ تله‌پاتی، روشی به نام «فرنوفن» را معرفی نمود که با کمک این روش ارتباطی بین یک ذهن با ذهن شخص دیگری (با کنترل و هدایت ذهنی) برقرار می‌شود. 
خودزندگی‌نامه 
پس از گذشت ۱۰۰ سال از مرگ مارک توین، خودزندگی‌نامه‌اش در آستانهٔ انتشار قرار گرفت. او این خودزندگی‌نامه را در دههٔ آخر عمر خویش نوشته و خواسته بوده که تا یک قرن پس از مرگش انتشار نیابد. در سال ۲۰۱۰ پس از گذشت این مدت دانشگاه برکلی کالیفرنیا اولین جلد این خودزندگی‌نامه را منتشر کرد. فروش کتاب از انتظار ناشر آن بسیار فراتر رفت و تا نوامبر ۲۰۱۰، در آمریکا ۲۷۵۰۰۰ نسخه از آن فروخته شد. بخش اعظم کتاب را تواین در چهار سال آخر عمر خود به تندنویسش دیکته کرده بود. منتقد نیویورک تایمز خودزندگی‌نامه تواین را سیاسی‌تر از سایر آثار او می‌داند و آن را «رک و راست، بانمک و خشمگین» توصیف می‌کند. به گزارش وی این کتاب سرشار از خاطرات دوران کودکی تواین است که تأثیر بسزایی بر کتاب ماجراهای هاکلبری فین گذاشته بود./ي2
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.