دیلی نیوز با انتشار این کوتاه نوشته‌ها‌ی شبکه اجتماعی توییتر با ادعاهایی عجیب و بی‌سند آن را منسوب به یکی از متهمین حادثه تروریستی بوستون و مسلمانان کرده است.

به گزارش خبرنگار وبگردی باشگاه خبرنگاران، در ادامه پروژه اسلام هراسی دستگاه اطلاعاتی- امنیتی امریکا و القاء موذیانه آن در بین افکار عمومی، وب سایت دیلی نیوز توییت‌هایی را که ادعا مي‌شود منسوب به "جوهر سارنایف" یکی از مظنونین بمب گذاری بوستون است منتشر کرده و مدعی مي‌شود آن را  از اکانت توییتر وی بدست آورده است.
این در حالی است که "جوهر سارنایف" به علت شدت جراحات وارده توسط پلیس در هنگام دستگیری برادرش در کما بسر می‌برد و هیچ گونه تایید و یا سندی نیز مبنی بر انتساب این اکانت توییتری به وی وجود ندارد.



مدتهاست رسانه‌های وابسته به استکبار جهانی، سعی کرده‌اند با منتسب کردن حملات تروریستی به مسلمانان در دل شهروندانشان بذر اسلام‌هراسی بی‌افکنند؛ با این حال، در پروژه اخیر به دلیل نبود اسناد و مدارک قابل اعتماد برای افکار عمومی این تلاش‌ها تاکنون نتیجه نداده و حتی از حساسیت‌های مردم نسبت به تبلیغات اسلام‌ستیزی کاسته‌ است.

در این خصوص "رندی شورت" فعال حقوق بشر در شهر واشنگتن در گفتگو با شبکه پرس‌تی‌وی می‌گوید: "رفتارهای دستگاههای اطلاعاتی و امنیتی و پلیس آمریکا با مسلمانان بسیار پرسش برانگیز است. نگرانی‌های جدی در این باره وجود دارد. شواهد نشان می‌دهد شمار فزاینده‌ای از مردم آمریکا به این نتیجه رسیده‌اند که نمی‌توانند به روایت دولتی از رویدادها از جمله ماجرای بوستون اعتماد کنند. مشخص نیست دستگاه‌های اطلاعاتی آمریکا در اینگونه موارد چگونه عمل می‌کنند. آن‌ها دروغ می‌گویند. به مردم آمریکا درباره رویدادها دروغ گفته می‌شود و در نتیجه آن‌ها متوجه واقعیت‌ها نمی‌شوند. با انتشار این خبرها تلاش می‌شود مسلمانان مرعوب و آزار و اذیت شوند. همه این اقدامات همسو با سیاست کلی گسترش اسلام هراسی در آمریکا است. پلیس فدرال آمریکا، اف‌بی‌آی، به این اسلام هراسی دامن می‌زند. تروریست توصیف کردن مسلمانان یا طرح اتهاماتی علیه کشورهای اسلامی نیز همگی بخشهایی از این برنامه کلی هستند".  

دیلی نیوز با انتشار این کوتاه نوشته‌ها در توییتر که صحت و سقم آن نه تنها از سوی مظنون بخت برگشته این حادثه تروریستی بلکه حتی از سوی شبکه اجتماعی توییتر نیز تایید نشده می‌نویسد: "بین کاشتن بمب و فرار از دست پلیس "سارنیف" به نوعی وقت برای توئیت کردن هم پیدا کرده بود. مظنون شماره دو بمب گذاری ماراتن بوستون از روز دوشنبه و بمب گذاری که 3 نفر را کشت و 180 نفر دیگر را زخمی کرد، ده‌ها بار توئیت کرده است".

در ساعت 12:43 ق.ظ روز چهارشنبه وی اینطور توئیت کرده است: "من ادمی هستم که از استرس داشتن آزاد است."

سارنایف تنها ساعاتی پس از حملات بوستون نوشت: "عشقی در قلب شهر وجود ندارد (این جمله‌ای از یکی از ترانه‌های جی‌زی است) وی اضافه کرد مردم مراقب خودتان باشید."
 همان شب وی با تعجب نوشت: "اوه! این مردم پخته شدند".





دیلی نیوز با اشاره به ظاهر اسلام گرایانه این شخص در ادامه اینگونه خبر را تکمیل می‌کند: "جوهر سارنایف در روز پنجشنبه نوشت: "آرام باش برادر، ریش من پر از مواد منفجره نیست". روز جمعه پس از دستگیری وی یک نفر این را دوباره توئیت کرد و کنارش جمله اما کوله پشتی‌ام هست را افزود.



روز پنجشنبه روز شلوغ توئیتری برای وی بوده است که آواترش نیز یک شیر غران است وی به یکی از دنبال کنندگانش توصیه کرد خودش را از شر کلاریتین خلاص کند که اشاره‌ای واضح به این داروی ضد الرژی است. وی حتی وقت کرد که توئیت‌هایی که در مورد بمب‌گذاری بود را تحت نظر بگیرد.

این روزنامه می‌افزاید: "عده‌ای تصویر مشهور مردی که زنی غرق در خون را پوشانده است را توئیت کرده و مدعی شده بودند وی قصد درخواست ازدواج از او را داشته که سارنایف در جواب نوشته بوده است: "داستان دروغین!"



آخرین توئیت وی توئیتی درباره مفتی "اسماعیل منک" که یک محصل مسلمان در زیمباوه بود است: طرز رفتار می‌تواند زیبایی شما را بگیرد یا به آن اضافه کند مهم نیست چقدر زیبا باشید".

منسوب کردن این حادثه تروریستی به مسلمانان توسط دستگاه امنیتی - اطلاعاتی امریکا با روش‌های تهيیج احساسات و عواطف انسانی در افکار عمومی در حالی صورت می‌پذیرد که یک گروه از فعالان اینترنتی اما در روزهای گذشته تلاش گسترده‌ای برای جلب توجه به دو مظنون دیگر در صحنه این بمبگذاری هستند که به گفته آنها از نیروهای ویژه آمریکا بوده‌اند و به همین خاطر مقام‌های اف‌بی‌آی در تلاش برای سرپوش گذاشتن روی ماجرا هستند.



این فعالان اینترنتی که فعالیت‌های آنها به نام هکتیویسم شناخته می‌شود در آخرین اقدام خود برای جلب توجه مردم در این رابطه حساب‌های کاربری شبکه تلویزیونی سی‌بی‌اس را در توئیتر هک و عکس‌های این دو مظنون را منتشر کرده‌اند. مسوولان سی‌بی‌اس‌ تایید کرده‌اند که اکانت برنامه‌هایی مانند 60 minutes،  48 Hours، CBSDenver و همچنین اکانت رسمی این شبکه بدست هکرها افتاده است.

لازم به ذکر است پروژه اسلام هراسی و القاء آن به افکار عمومی بارها توسط رسانه‌های وابسته به استکبار جهانی از جمله در سال گذشته با انتشار فیلمی توهین آمیز به ساحت مقدس پیامبر اسلام توسط گوگل بزرگترین سرویس خدماتی جهانی نیز پیگیری شده بود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.