به گزارش گروه استان هاي باشگاه خبرنگاران ،ˈحسن قدمیˈ یکشنبه شب در دیدار با استاندار سیستان وبلوچستان در زاهدان افزود: علم و دانش اجرای آیین نامه و نظارت بر مقاوم سازی ساختمانها باید در اولویت کارهای عمرانی در تمام نقاط کشور به ویژه مناطق زلزله خیز قرار گیرد.
وی اظهار داشت: نظارت جدی بر احداث ساختمانها وجود ندارد و این موضوع زمینه ساز بروز بسیاری از حوادث در کشور می شود.
معاون وزیر کشور گفت: نظارت جدی بر ساخت و سازها مهمترین اقدام برای پیشگیری از وقوع حوادث است.
قدمی ادامه داد: حوادث طبیعی امر لاینفک زندگی انسان است اما بشر با دستیابی به علم و فناوری نباید مشکلی برای ساخت خانه های مقاوم داشته باشد زیرا اگر نقشه و برنامه خود را در کاهش بلایا و اثرات طبیعی بداند می تواند تلفات و خسارات ناشی از آن را کاهش دهد.
استاندار سیستان و بلوچستان نیز در این دیدار گفت: مدیریت زمین لرزه سراوان که از دقایق اولیه با حضور مسوولان مربوطه در محل حادثه شروع شد تا پایان امدادرسانی، اسکان زلزله زدگان و بازسازی بناها بی وقفه ادامه خواهد داشت.
ˈحاتم ناروئیˈ افزود: مدیریت زمین لرزه ای با این مقیاس ریشتر کار آسانی نبود اما با عنایت خداوند و تلاش مسوولان از پس مشکلات برآمدیم.
وی اظهار داشت: پس از وقوع زمین لرزه از بسیاری از استانها پیشنهاد کمک و امدادرسانی شد اما به هیچ استانی زحمت ندادیم و خود به تنهایی و با حمایت مسوولان کشوری توانستیم صحنه زلزله را به خوبی مدیریت کنیم.
استاندار سیستان وبلوچستان گفت: بسیاری از رسانه های خارجی معاند نظام درصدد بودند تا زمین لرزه سراوان را به یک فاجعه انسانی ربط دهند اما با عنایت خداوند متعال و حضور در صحنه مسوولان نگذاشتیم دشمنان از این حادثه بهره برداری سوء کنند.
وی بر مقاوم سازی و بازسازی بناهای تخریبی ناشی از زمین لرزه تاکید و بیان کرد: این موضوع علاوه بر کمکهای دولتی به عزم و اراده مردم نیز نیاز دارد./ک