به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران به نقل از سی ان ان، همزمان تعدادی از کارگران برای اعتراض به خیابانها آمده و خواستار مجازات صاحبان این ساختمان و کارگاه های تولید پوشاک مستقر در آن، شدند.
به گزارش پلیس به نقل از این خبرگزاری تظاهرکنندگان چند خودرو را آتش زده اند و به چند کارخانه دیگر نیز که در تولید پوشاک فعالیت داشتند هم آسیب هایی وارد کرده اند.
رامش روی، دبیر کل شورای صنعت بنگلادش و نماینده اتحادیه کارگران صنعتی به نقل از این خبرگزاری به خبرنگاران گفت: " دولت مالکان ساختمان، خریداران انجمن صادرکنندگان و تولید کنندگان پوشاک، همه باید به طور مساوی غرامت بپردازند.
به گفته یکی از مسئولان این صنعت به نقل از این خبرگزاری با وجود چندین اخطار درباره ایمن نبودن سازه های این ساختمان بیش از 3100 کارگر که بیشتر ان ها زن بودند در کارگاه های تولیدی پوشاک این ساختمان مشغول به کار بودند در این کارخانه پوشاک به لباس های ارزان با برای مارک های غربی تهیه می شد.
تعداد قربانیان سقوط ساختمان " رانا پلاز" واقع در 30 کیلومتری پایتخت به حدود 300 نفر رسیده است و امدادگران روز گذشته 64 تن دیگر را از زیر آوار بیرون آورده اند.
تاکنون 2300 نفر نجات یافته اند و دست کم نیمی از آن ها مجروح شده اند.
این رخداد پرسش های جدی را درباره ایمنی کارگران و دستمزدهای کم در بنگلادش مطرح کرده است روز جمعه، دومین روز متوالی بود که بسیاری از کارخانه های پوشاک در بنگلادش به حالت تعطیل در آمده اند.
این کشور در جنوب آسیا دومین صادر کننده پوشاک در دنیا و تولید کننده محصولات و خدمات ارزان قیمت محسوب می شود.
همچنین فروریختن این ساختمان در روز چهارشنبه سومین سانحه بزرگ صنعتی، طی پنج ماه گذشته در بنگلادش است در ماه نوامبر آتش سوزی در کارخانه " مدتزرین" در حومه راکا، 112 نفر را به کشتن داد./ز