نامزد انتخابات بايد اهل تنش باشد وگرنه نيايد!،یاسر هاشمی: پدرم کاندیدا نمی‌شود،مأموریت منافقین در انتخابات 92 با حمایت مالی عربستان و قطر،استعلام مسئولان اقتصادي دولت درباره "شبه دولتي ها"،هاشمی در دقیقه 90 می‌آید،مداح مشهور به بیمارستان منتقل شد،جشن دیگری با حضور احمد‌ی‌نژاد،پست‌بانک هم زنانه شد،بازگشت کاپشن احمدی‌نژادی،مامور افشاي عزل مشايي بودم ،نظرسازي حلقه انحراف از شيوه‌هاي نخ نما شده تبليغاتي است ،علت عدم استقبال امام جمعه اصفهان از رئيس‌جمهور،قاليباف و خاتمي در صدر نظرسنجي صدا و سيما،تکذیب شايعات مربوط به توافق هاشمي با اصلاح طلبان،از مهمترین اخبار ویژه روزنامه های امروز هستند.

به گزارش مجله شبانه باشگاه خبرنگاران،  اخبار ویژه روزنامه های امروز را می توانید در اینجا بخوانید.   

*کیهان:


روايت بي بي سي از آرامش و خشم نويسنده متعهد انقلاب

شبكه دولتي انگليس عليه نويسنده متعهد و پيش كسوت انقلاب مرحوم اميرحسين فردي(ره) عقده گشايي كرد.بي بي سي مرحوم فردي را به سانسورگري متهم كرد و در عين حال درباره وي نوشت: اميرحسين فردي كه در سن 64 سالگي درگذشت، يكي از نويسندگان و روزنامه نگاراني بود كه در ساختار قدرت حاكم بر ايران پس از انقلاب، نفوذ داشت.

او از سوي برخي از نزديكانش به چهره اي آرام و مهربان در عرصه ادبيات توصيف مي شود، اما هستند كساني كه معتقدند در پشت اين آرامش، خشمي نسبت به نويسندگان و شاعران منتقد حكومت نهفته بود. بي شك، اميرحسين فردي را مي توان مروج ادبيات مسجد و هيات هاي مذهبي در ايران دانست. او قبل از انقلاب، در سال 1354، در يكي از مسجدهاي تهران به نام جوادالائمه با تأسيس كتابخانه اي، عده اي از همفكرانش، نظير بهزاد بهزادپور و فرج الله سلحشور را گرد هم آورد.

بي بي سي با اذعان به اينكه «فردي در آثارش مدافع جمهوري اسلامي به شمار مي رفت» نوشت: رمان اسماعيل مهم ترين نوشته او بود كه از سوي نويسنده به «انقلاب اسلامي» تقديم شد. او مرد پشت پرده مميزي كتاب بود [!] و حتي گفته مي شد وزارت ارشاد كتاب هاي رسيده را براي بررسي به دفتر فردي در موسسه كيهان مي فرستد.

بي بي سي آنگاه راز ناخرسندي خود از اين نويسنده متعهد را بروز داده و مي نويسد: اميرحسين فردي درباره آيت الله خامنه اي گفته بود «حضرت آقا نه تنها نسبت به مقوله هنر توجه خاصي دارند، بلكه در ادبيات اعم از شعر و داستان صاحب نظر هستند و اين نعمت بزرگي است كه نصيب جامعه ايران شده است.» اما آن سوي دفاع او از جمهوري اسلامي، اظهارنظرهاي تند وي نسبت به مخالفان نظام قرار دارد.

او در يادداشت شديداللحني خطاب به محسن مخملباف نوشت؛ «خوب است اين را بشنوي كه هنوز هم بوي گند آن كفش هاي پت و پهن كهنه و جوراب هاي پاره پوره و كثيفت كه ماه به ماه نمي شستي، توي خانه ما مانده است. مثل اين كه اصلا مشرب تو اين است كه پشت سر ميزبان بروي حرف بزني و لودگي كني؛ كاري كه الان داري با ملت ايران مي كني و تصويري وارونه از اين ملت رشيد و نجيب به چپاولگران و آدم كشان غربي مي دهي.»

 فردي حوادث پس از انتخابات سال 1388 را «فصل پوست اندازي جمهوري اسلامي» توصيف كرد و گفت «دشمن خواست براندازي كند اما خدا تقدير ديگري براي مان نوشته بود». او همچنين درباره كنار گذاشتن ميرحسين موسوي از فرهنگستان هنر، گفت؛ «موسوي ديگر وجاهت و لياقت نشستن بر كرسي رياست فرهنگستان هنر را نداشت و بايد عوض مي شد.»
     
حالا كه هاشمي و خاتمي نمي آيند آمدن من جدي تر شده

عضو حزب كارگزاران گفت با توجه به اينكه هاشمي و خاتمي جواب قطعي نداده اند احتمال حضور بنده در انتخابات جدي تر شده است.
اسحاق جهانگيري گفت: گزينه اول اصلاحات خاتمي است و گزينه بعدي آنها هاشمي است اما هيچكدام براي حضور در انتخابات جواب قطعي نداده اند.

وي در حاشيه مراسم ختم پدر علي تاجرنيا، اضافه كرد: بنابراين احتمال حضور بنده در انتخابات جدي تر شده اما هنوز هيچ چيز مشخص نيست.در همين حال علي محمد نمازي نايب رئيس مجمع نمايندگان ادوار با اشاره به ملاقات اخير اين گروه با هاشمي رفسنجاني گفته است جلسه ديدار اصلاح طلبان با آيت الله هاشمي رفسنجاني را مهم، مثبت و خوب ارزيابي مي كنم.

نمازي درباره اخبار درج شده در مورد اينكه «تا سه روز ديگر تكليف حضور يك نفر از بين خاتمي و هاشمي براي حضور در انتخابات مشخص مي شود» گفت: تاييد نمي كنم كه تا سه روز ديگر حضور آن ها مشخص شود و يا حتي خاتمي و هاشمي بخواهند در عرصه انتخابات ورود پيدا كنند.

در حالي كه برخي محافل رسانه اي از تمايل هاشمي به نامزدي خاتمي خبر مي دهند، برخي ديگر هاشمي را مخالف اين امر مي خوانند. در ديدار ماه گذشته خاتمي و هاشمي تعارفاتي ميان طرفين براي نامزدي ديگري و محذوريت هر يك از آنان مطرح شده بود.

 بخش فارسي العربيه اخيرا نوشت: «گزارش هاي رسيده حاكي از آن است كه هاشمي رفسنجاني روز يكشنبه با اعضاي كمپين حمايت از خود تشكيل جلسه خواهد داد و تصميم خود درباره نامزدي در انتخابات رياست جمهوري را اعلام خواهد كرد. او تصميم به حضور در اين جلسه را پس از جلسه شامگاه سه شنبه گذشته با اعضاي شوراي هماهنگي اصلاحات گرفته است. گفته مي شود هاشمي رفسنجاني در اين جلسه، درباره دلايل نامزد شدن خاتمي در انتخابات سخن خواهد گفت».

يادآور مي شود هاشمي در ديدار با گروهي از اصلاح طلبان گفته بود اگر فردي با وجهه داخلي و بين المللي و مشاركت بالاي مردم رئيس جمهور شود مي توان مشكلات را رفع كرد.در همين حال سيدمحمد خاتمي در ديدار با گروه موسوم به جوانان اصلاح طلب گفته است: در انتخابات دوره قبل گفتم كه دلمان مي خواهد جمع كثيري، بخصوص از جوانان كه گرد هم آمده اند آزادانه دور هم جمع باشند و بحث و گفت وگو كنيم و ساز و كار فعاليت هاي مسئولانه اجتماعي و سياسي را پيدا كنيم، ولي نتيجه كار اين شد كه بسياري از همين بچه ها الان يا در زندان هستند و يا گرفتار مشكلات متعدد!.

آقايان كروبي و موسوي و خانم رهنورد همچنان در حصر به سر مي برند؟ بايد همه تلاش ما اين باشد كه شرايط مزبور ادامه پيدا نكند و دوباره تكرار نشود الان قصد ندارم در باب نامزدي خود براي رياست جمهوري اعلام نظر كنم ولي فقط سوال مي كنم كه اگر حاكميت به هر دليل فردي مانند من را نخواهد و به هر قيمتي نگذارد كه علي رغم خواست شما بيايد، آن روز آنان كه اميدوار بودند چه حالي پيدا مي كنند؟

آيا كينه ها و دلخوري ها بيشتر نمي شود؟ بعضي مي گويند بياييد، همه چيز روشن مي شود، آنها جلوي شما مي ايستند و ما هم پشت شما مي ايستيم؛ من ابدا نمي خواهم اين اتفاق بيفتد. اگر چنين وضعي پيش آيد اوضاع از اين هم بدتر مي شود كه كدورت ها بيشتر شود و رويارويي ها افزون گردد و اميدها بار ديگر به يأس مبدل شود و حتي دشمن هم از اين وضع سوءاستفاده كند. آيا مي توان اين انتخابات را تبديل به فضايي كرد كه دشمني ها بيشتر نشود و زمينه ايجاد ديالوگ فراهم آيد و گفت كه اين راهي كه تاكنون انتخاب شده به ناكجا آباد منتهي مي شود.

بايد رويه ها عوض شود تا فضاي امنيتي و حصرها و حبس ها برچيده شود. من خودم را كسي يا سرمايه اي نمي دانم، ولي از نظر اجتماعي و بين المللي وجهه و پتانسيل هايي ايجاد شده است. سوزاندن سرمايه هنر نيست، اگر سرمايه اي هست بايد آن را به نحوي به كار برد كه مشكلاتمان را اندك اندك حل كند و اين امر نه راحت طلبي است، نه شانه از زيربار مسئوليت خالي كردن، ولي در هر حال باز هم مي انديشم و اميدوارم همه ما درست بيانديشيم.
     
نامزد انتخابات بايد اهل تنش باشد وگرنه نيايد!

يك عضو متواري گروهك ملي-مذهبي مي گويد نامزد انتخابات بايد مرد تقابل با ساختار جمهوري اسلامي باشد و اگر چنين مردي وجود ندارد، بايد از مسير ديگري غير از انتخابات سياست ورزي كرد.«مرتضي-ك» مقيم پاريس كه 3 سال پيش از كشور خارج شده، در پايگاه اينترنتي روز نت نوشت انتخابات تنها راه سياست ورزي نيست.

 سياست از انتخابات رنگ مي گيرد، اما تمام راه سياست ورزي به انتخابات منتهي نمي شود. «همه و هيچ» سازي از امكاني به نام انتخابات و فرجام آن در رويداد خرداد 92، بي اعتنايي به سياست در سپهر عمومي است. به ويژه آن هنگام كه انتخابات نمايشي و فرمايشي برگزار شود، و حداكثر مهندسي براي برپايي «حماسه سياسي» صورت گيرد. البته اگر «مرد ميدان»ي وجود دارد كه پا به عرصه انتخابات نهد و خواسته هاي سركوب شده شهروندان را نمايندگي كند و به اتكاي نيروي اجتماعي، مطالبات اساسي ايرانيان را مطرح و تعقيب نمايد، «بستر انتخابات» مجالي است كه نبايد از آن صرف نظر كرد.

وي در عين حال نوشت: اگر با اين مفروض هم عقيده باشيم كه انتخابات 88 با «تقلب معنادار» و «كودتا» توام شد، پس دليلي وجود ندارد كه حاكميت از تداوم وضع موجود، گامي پس گذارد؛ مگر آن كه ياران و همراهان جنبش سبز، به مثابه مهم ترين و اصلي ترين جنبش اجتماعي امروز ايران، پشت يك نامزد خواسته هاي خود را مجدانه فرياد و تعقيب كنند. اما اگر چنين نامزد «سبز»ي در ميدان انتخابات نيست، انتخابات خرداد 92 پايان سياست ورزي نخواهد بود. ادامه حبس سران جنبش و فعالان سياسي و فراهم نكردن حداقل بسترهاي لازم حقوق اساسي شهروندي، يعني راه سياست ورزي محدود به كريدور انتخابات نيست.

با خيالبافي اين يكي كارت را هم مي سوزانيم

ارگان اتاق فكر فتنه سبز در لندن معتقد است خاتمي مرد رانندگي فولكس واگني است و در صورت نامزدي او سبزها (فتنه گران) خيلي چيزها را از دست مي دهند.جرس كه اكنون توسط كديور و برخي عناصر همسو اداره مي شود، در مطلبي با عنوان «خاتمي را بسيار دوست مي دارم اما» نوشت: دعوت ها از يك سو و فشارها از سويي ديگر خاتمي «سيد خندان» ما را در برگرفته است.

 از هر سو نامه ها و مكتوب ها و سخن ها و فدايت شوم ها به سويش روان است و او را تنها راه نجات مي خوانند. اغراق ها و شخصيت پرستي تاريخي ما دوباره آرام آرام اوج گرفتن آغاز كرده است و همچون گذشته چشم را بر تمام واقعيت ها بسته و لجاجت افراطي خويش را به مسابقه گذاشته ايم.

نويسنده مي افزايد: فعالان سياسي و اجتماعي بايستي به يك گزاره اساسي باور داشته و پايبند باشند و آن گزاره اين است كه «پايي در واقعيت داشته باشند و پايي فراتر از آن، و در اين وقت است كه مي توان گام برداشت و حركت كرد». اگر دو پا در وادي سهمناك واقعيت باشد، فلج كننده خواهد بود و مانع حركت، و اگر دو پا خارج و برون از واقعيت، توهمات ناشي از آن سرنگون كننده. مشكلي كه در زمان و مكان كنوني دامنگير طيف ما اصلاح طلبان گشته است (اصلاح طلبي و اصلاح طلبان در معناي وسيع آن) است كه دو پاي حركت خود را برون از واقعيت نهاده ايم و خيال هاي زيبايمان را رنگ واقعيت داده ايم. مي پنداريم آنچه كه مي گوييم و باور داريم عين واقعيت است و انطباق بسياري با فاكت هاي بيروني دارد، اما به راستي چنين است؟

جرس مي نويسد: آيا با كارت خاتمي در زميني كه رقيبهاي مريي و نامريي، تمام زمين را قبضه كرده اند و هر حركتي را به شدت سركوب مي كنند، بازي كردن حركتي انديشمندانه است؟ خاتمي را همه بخوبي مي شناسيم، خاتمي در شرايط كنوني قدرت چانه زني با ساختار قدرت را هم ندارد، او را وارد بازي اي نكنيم كه سرمايه و وجاهتش را نيز قرباني آن كند، خاتمي مرد رانندگي فولكس واگني است، بگذاريم فردي ديگر در اين چهار سال بيايد و اوضاع را اندكي آرامش بخشد و آنگاه نوبت را به خاتمي بسپاريم. اكنون زمان آمدن خاتمي نيست.

نويسنده جرس در ادامه نوشت: يك پايمان را بر زمين سخت واقعيت ها برگردانيم و شرايط فعلي را با دقت و نكته بيني بي رحمانه اي! مرور كنيم، با آمدن خاتمي، خيلي چيزها را بدست مي آوريم اما خيلي چيزها را هم از دست مي دهيم كه مهمترين آنها فرصت براي تشكل سازي اصلاح طلبانه در سراسر كشور است.

 خاتمي را براي آينده نگه داريم و او را قرباني دو پاي مانده در خيالات و فرا واقعيت هاي خويش و جرياناتمان ننماييم، خاتمي را به شخصه بسيار دوست مي دارم و نمي خواهم به سادگي او و سرمايه عظيم خود و پيرامونش را از دست دهيم، به همين خاطر است كه به تمامي گروهها و افراد و جريانات حداقلي و حداكثري اصلاح طلب پيشنهاد كردم به خاطر مصلحت هاي سياسي گرد هاشمي آييم و او را به كرسي رياست جمهوري برسانيم تا در چهار سال با تكيه بر توانايي هاي فردي و اجتماعي و درون ساختار قدرتش اوضاع را آرامشي دوباره بخشد تا نوبت اصلاح طلبان رسد. اگر خاتمي برخلاف اين تحليل هاي شخصي من خود به اين نتيجه رسد كه وارد گود شود، جز اولين نفراتي خواهم بود كه به او خواهم پيوست، اما باورم آن است كه كنون زمان آمدن سيد خندان دوستدار صبح نيست.

در همين حال پايگاه اينترنتي سحام نيوز كه مدعي حمايت از كروبي است و قبلاً به اسم حزب اعتماد ملي فعاليت مي كرد، ضمن گزارش يكي از ديدارهاي اخير خاتمي، نوشت: يكي از ملاقات كنندگان كه به عنوان مخالف با آقاي خاتمي سخن مي گفت، ضمن طرح انتقاداتي، او را به پرهيز از حضور در انتخابات دعوت نمود و پرسيد كه «آيا در سال 84 شما به عنوان رئيس جمهور و مسئول برگزاري انتخابات، توانستيد از آراي مردم حفاظت كنيد؟

 شما در حال حاضر چه امكاناتي در اختيار داريد كه بتوانيد مانع تكرار وقايع انتخابات هاي 84 و 88 شويد؟» به گزارش سحام نيوز اين اصلاح طلب مخالف نامزدي خاتمي با اشاره به مناظره مهدي كروبي و ميرحسين موسوي در سال 88، گفته است: «وقتي آقاي كروبي از آقاي موسوي در مناظره سؤال كرد كه آيا تا آخر اين راه ايستادگي مي كنيد؟ ما در ابتدا منظور ايشان را نفهميديم؛ ليكن پس از انتخابات و آن اتفاقاتي كه همگان شاهد آن بودند، فهميديم كه اين پرسش چه معنايي داشته است.

 ليكن شناختي كه ما از سوابق شما داريم، اين توانايي ايستادگي را به هيچ عنوان در شما نمي بينيم. نمونه اش شركت شما در انتخابات مجلس در سال گذشته در يكي از روستاهاي دماوند بود! شركت شما در انتخابات، در حالي كه آقاي كروبي و موسوي و خانم رهنورد در حبس هستند، اقدامي ناجوانمردانه است و با اين فضا، شركت شما در انتخابات، هيچ نتيجه مثبتي در وضعيت آنها و ديگر زندانيان نخواهد داشت.

وي در توضيح دلايل خود براي اين اظهارات افزود: «مگر حضور شما در انتخابات مجلس سال گذشته چه تغييري را در شرايط اين عزيزان ايجاد نمود كه با شركت در انتخابات بعدي بايد منتظر ظهور آن باشيم؟»
   
رد پاي القاعده را ميان متحدان آمريكا جست وجو كنيد

برخلاف ادعاي پليس كانادا، متهمان عمليات تروريستي در اين كشور با قطر و عربستان در ارتباط بوده اند و نه ايران.
يك روزنامه چاپ لندن با انتشار اين مطلب نوشت: افرادي كه پليس كانادا دستگير كرده و هويتشان را اعلام نكرده است، كانادايي نيستند. به گفته يك منبع آگاه يكي از اين افراد تونسي و ديگري فلسطيني الاصل است. به گفته منابعي موثق از كشورهاي عربي خليج فارس برخلاف آن چه در برخي رسانه ها آمده يكي از اين دو متهم حتي گذرنامه اماراتي نداشته و اصلا در اين كشور نبوده است.

به گفته اين منابع رائد جاسر ابراهيم عموري، اردني الاصل است كه در 26 فوريه 1967 در طولكرم به دنيا آمده و گذرنامه اي به شماره 382701 دارد كه در دوم فوريه 2012 صادر شده است. وي قبل از اين بارها به امارات متحده عربي سفر كرده بوده و اخيرا از قطر به كانادا وارد شده است. بنا به اظهارات اين منابع اين فرد در تاريخ 17 سپتامبر 2011 وارد قطر شده و در تاريخ بيستم همان ماه از اين كشور به مقصد كانادا خارج شده و در همان جا اقامت گزيده است.

روزنامه العرب مي نويسد: به استناد اين منابع جاسر به كشورهاي مختلف عربي حوزه خليج فارس به ويژه عربستان و امارات بارها سفر كرده است اما ارتباطات اصلي او با افرادي در داخل قطر بوده است. وي ارتباطات بسيار گسترده اي با تندروهاي ساكن در قطر داشته و خود نيز از انديشه هاي افراطي تبعيت مي كرده است. اين منابع همچنين مي گويند كه سازمان امنيت آمريكا گروهي را مامور زير نظر گرفتن او كرده بود تا به فعال اسلام گراي متهم دوم رسيده است.

بنا به اطلاعاتي كه كشورهاي عربي حوزه خليج فارس داده اند جاسر با افرادي به شدت افراطي در عربستان كه از القاعده دستور مي گرفته اند، ارتباطات نزديك داشته و از آنها دستور مي گرفته است. به رغم اين كه پليس كانادا از تمامي اين جزئيات و اطلاعات خبر دارد اما در نشست مطبوعاتي خود مدعي شد كه اين افراد مورد حمايت عناصر القاعده ايران بوده اند و از آنها دستور و توصيه مي گرفته اند. اگرچه دولت كانادا تاكيد كرد، هيچ اطلاعاتي كه ثابت كند اين افراد از سوي دولت ايران براي انجام حملاتي در داخل كانادا حمايت مي شده اند، در اختيار ندارد.

به گزارش ديپلماسي ايراني، العرب تصريح كرد:كارشناسان معتقدند كه هم دولت كانادا و هم دولت آمريكا به خوبي مي دانند كه اين افراد هيچ ارتباطي با ايران ندارند و تنها به دنبال بهانه اي سياسي براي تحت فشار قرار دادن تهران هستند.

*وطن امروز:


یاسر هاشمی: پدرم کاندیدا نمی‌شود

یاسر هاشمی خبر نامزدی حجت‌الاسلام هاشمی‌رفسنجانی در انتخابات ریاست‌جمهوری را تکذیب کرد. یاسر هاشمی عصر روز شنبه با حضور در تبریز به همراه علی یونسی در پاسخ به این سوال که گفته می‌شود هاشمی قصد ورود به عرصه‌ انتخابات را دارد و حتی اقلام تبلیغاتی را نیز آماده کرده است، گفت: این گفته دروغ محض است.

 یاسر هاشمی به عنوان مشاور و علی یونسی به عنوان مسؤول اقوام و مذاهب ستاد انتخاباتی حسن روحانی از روز شنبه به تبریز سفر کرده‌اند و با گروه‌های مختلف به مذاکره نشسته و با آنان به گفت‌وگو پرداخته‌اند تا مسائل انتخاباتی در استان آذربایجان‌‌شرقی را مورد بررسی قرار دهند. فرزند هاشمی‌رفسنجانی در ادامه در پاسخ به این پرسش که پدرش در دهه 60 در سفر به تبریز این شهر را یک ده بزرگ نامیده بود، تاکید کرد: من نمی‌دانم که این سفر کی و چه زمانی انجام شده است اما به نظر می‌رسد که یک شوخی بوده باشد و حتی می‌تواند هشداری باشد تا مسؤولان بیشتر به تبریز رسیدگی کنند.

ادامه سناریوی «ایران‌هراسی» در آمریکا و کانادا

به نظر می‌رسد سناریوی قدیمی ایران‌هراسی که توسط آمریکا دنبال می‌شد و با طرح ادعای تلاش ایران برای ترور سفیر عربستان در واشنگتن قوت بیشتری گرفت، این بار با اتهاماتی علیه ایران در کانادا دنبال می‌شود. به گزارش ایسنا، خبرگزاری رویترز در گزارشی از واشنگتن به نقل از مقامات اجرای حقوق و امنیت ملی آمریکا ادعا کرد یکی از افرادی که در کانادا به اتهام برنامه‌ریزی برای خارج کردن قطار مسافری از ریل بازداشت شده در 2 سال گذشته به ایران سفر کرده است.

این مقامات که به نام‌شان اشاره‌ای نشده است مدعی شدند فردی که «شهاب‌الصغیر» و دانشجوی دکترا معرفی شده برای سفری که مستقیما به تحقیق درباره این توطئه نسبت داده شده به وی مربوط می‌شده، به ایران رفته است. بنابر این گزارش، این مقامات از اشاره به زمان این سفر ادعایی یا اینکه آیا تعداد سفرهای وی یک مرتبه بوده یا بیشتر و اینکه با چه کسی در تماس بوده است، خودداری کرده‌اند.

وزیر امور خارجه ایران در پاسخ به ادعای پلیس کانادا درباره ارتباط این دو فرد بازداشت شده که عضو القاعده معرفی شده‌اند با ایران، گفت: این خنده‌دارترین چیزی است که در 64 سال زندگي خود شنیده‌ام؛ «القاعده - ایران» از جعلیات جدید است و واقعا حرفی مضحک است. امیدوارم مسؤولان کانادا کمی عقلانی فکر و به شعور مردم و افکار عمومی دنیا توجه کنند. در عین حال روزنامه «کنیدین پرس» نیز در گزارشی از «اتاوا» از ادعای آژانس مرزی کانادا مبنی بر احتمال ورود ایرانی‌هایی با «انگیزه‌های بدخواهانه» به کانادا و هشدار به دولت در این باره خبر داد.

مأموریت منافقین در انتخابات 92 با حمایت مالی عربستان و قطر

کشورهای عربستان، قطر و امارات قصد دارند از طرح آمریکا و انگلیس برای حمایت از مخالفان جمهوری اسلامی ایران در آستانه انتخابات ریاست‌جمهوری سال 1392 حمایت کنند. سایت خبری الوعی‌نيوز عربستان با اعلام خبر حمایت عربستان، قطر و امارات از طرح سرویس‌های اطلاعاتی آمریکا و انگلیس، اعلام کرد این حمایت به صورت مالی بوده و برای سال 2013 مبلغ 45 میلیون دلار است.

 بر پایه این خبر بخشی از این کمک مالی به سازمان منافقین اختصاص خواهد یافت و این گروهک تروریستی وظیفه دارد در صورت ایجاد شلوغی در ایران، همانند سال 88 با اقدامات تخریبی و تروریستی فضای کشور را ملتهب کرده و باعث رادیکالیزه شدن اعتراضات و همچنین حرکت اغتشاش به سمت اقدامات مسلحانه و خشونت بار شود.

انتخاب سازمان منافقین برای انجام این ماموریت بعد از حضور افسران اطلاعاتی دستگاه‌های جاسوسی آمریکا، انگلیس و فرانسه در کنفرانس پاریس در 14 فوریه 2012 صورت گرفت. ماموریت اعضای منافقین در اتاق طراحی عملیات 2 کشور آمریکا و انگلیس و با حضور نمایندگانی از این گروهک تدوین شده و طی آن منافقین مامور به انجام سلسله اقدامات و فعالیت‌هایی شدند که ثبات ایران را برهم بزند.

این گروهك همچنین موظف شده تظاهرات و اعتراض‌هایی را با عناوین مختلف سازماندهی کرده و در نتیجه درگیری‌هایی بین طرفداران این نامزدها در تهران و استان‌ها ایجاد کند. همچنین سایت «النهرین‌نت» نیز در گزارشی با اشاره به استفاده دوباره از رمز تقلب در انتخابات 92 همانند انتخابات ریاست‌جمهوری 88 نوشت: رسانه‌های غربی و فارسی‌زبان همانند بی‌بی‌سی و صدای آمریکا و همچنین شبکه‌های عربی وابسته به دستگاه اطلاعاتی عربستان و قطر از جمله شبکه‌های العربیه و الجزیره و الشرقیه نیز ماموریت یافتند هجمه گسترده رسانه‌ای علیه نظام ایران راه‌اندازی کرده و احساسات منفی به مردم ایران در قبال این انتخابات تزریق کنند.

 گفتنی است دستگاه‌های اطلاعاتی غربی همچنین از کشورهای عربستان، قطر و امارات خواسته‌اند در حین انجام این پروژه با رعایت پوشش‌های اطلاعاتی از برهم خوردن روابط خود با ایران جدا پرهیز کنند، زیرا آشکار شدن حمایت این کشورها از مخالفان ایران بویژه سازمان مجاهدین (منافقين) نه‌تنها موجب تیرگی در روابط با نظام ایران می‌شود، بلکه سبب روی‌گرداندن مردم ایران از تبلیغات و فضاسازی‌های رسانه‌ای آنها نیز می‌شود.

*خراسان


استعلام مسئولان اقتصادي دولت درباره "شبه دولتي ها"

بر اساس استعلام تعدادي از مسئولان اقتصادي دولت از کارشناسان حقوقي قوه مجريه، از آنها خواسته شده است تا تعريف و جايگاه حقوقي اصطلاح و عناوين "شبه دولتي يا شبه خصوصي" در مجموعه متون و مقررات حقوقي کشور را مورد بررسي قرار دهند که پس از بررسي هاي انجام شده، مشخص شده که اين عناوين صرفا توصيفات رسانه اي و محفلي بوده و جايگاه حقوقي ندارند. بر اين اساس مقرر شده تصميماتي براي اعتراض به استفاده از اين واژه ها در ادبيات برخي کارشناسان اتخاذ شود.

اختلاف دو دستگاه دولتي بر سر توليدکنندگان شير و ماست

بر اساس نامه هاي متعددي که مسئولان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي و سازمان ملي استاندارد ايران به مديران ارشد دولتي ارسال کرده اند، اين دو نهاد اجرايي حاضر به کنار آمدن براي نحوه نظارت بر توليدکنندگان فرآورده هاي لبني پاستوريزه مانند شير و ماست نيستند و بر اين اساس مقرر شده با انتخاب يک داور از سوي مسئولان رياست جمهوري، اين موضوع بررسي و حل شود.

*آرمان:


هاشمی در دقیقه 90 می‌آید

شنیده شد که حجاریان پیش‎بینی کرد که خاتمی نمی‌آید اما ‌هاشمی دقیقه ۹۰ وارد می‌شود. جهان‌نیوز نوشت؛ یک سایت اصلاح‌طلب با انتشار بخشی از گفت‌وگو با سعید حجاریان، از قول وی نوشت: آقای‌ هاشمی دقیقه نود وارد عرصه انتخابات می‌شود و تمام معادلات را برهم می‌ریزد و من معتقدم ایشان حائز اکثریت آرا می‌شود.

زاکانی به دادگاه می‌رود

شنیده شد که علیرضا زاکانی قرار است در جلسه دادگاه امروز، اسناد و مدارک تخلفات شرکت خودروسازی سایپا را در اختیار دادگاه قرار دهد. مهرنوشت؛ شکایت سایپا از زاکانی مربوط است به اظهارات 3 سال گذشته که در جریان تحقیق و تفحص از سایپا صورت گرفته بود. علیرضا زاکانی دی ماه 89 با اشاره به اقدامات غیرقانونی انجام شده در جریان خصوصی‌سازی شرکت سایپا از نقش جریان انحرافی در این شرکت خودروسازی و سوءاستفاده‌های گسترده مالی از آن پرده برداشت.

مداح مشهور به بیمارستان منتقل شد

شنیده شد که حاج‌محمود کریمی از مداحان مشهور اهل بیت علیهم‌السلام که به شهر کرمانشاه سفر کرده است، در حین مداحی دچار ضعف شده و به بیمارستان انتقال یافت. دانا نوشت؛کریمی قرار بود در مسجد الغدیر کرمانشاه به مداحی بپردازد اما بعد از اینکه چند دقیقه از مجلس او گذشت گویا به علت ضعف شدید از حال رفته و دعوت کنندگان ناچار شدند وی را به بیمارستان منتقل کنند.

 بنا بر شنیده‌ها بحمدا... حال عمومی وی خوب است اما شب گذشته را در اورژانس سپری کرده است. حاج‌محمود کریمی یکی از مشهورترین مداحان اهل بیت(ع) است که پدرش نیز مداح بود و در سال ۱۳۶۱ در عملیات فتح‌المبین در دشت عباس مفقودالاثر شد. ابوالفضل کریمی، برادر وی نیز در عملیات کربلای ۵ در منطقه شلمچه به درجه رفیع شهادت نائل آمده است.

جشن دیگری با حضور احمد‌ی‌نژاد

شنیده شد که معاون میراث فرهنگی کشور از رونمایی از مرمت ۶۰۰ مسجد جامع و اماکن مذهبی با حضور رئیس‌جمهور خبر داد. فارس نوشت؛ مسعود علویان صدر گفت: مرمت 600 مسجد جامع و اماکن مذهبی که سال گذشته در کشور انجام شد 16 اردیبهشت توسط رئیس‌جمهور رونمایی می‌شود. وی یادآور شد که رقم 30 میلیارد تومان برای این منظور به استان‌ها اختصاص یافته بود. علویان صدر ادامه داد: مراسم رونمایی از مرمت این بناها 16 اردیبهشت‌ماه در سالن اجلاس سران برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: در این مراسم، مقامات بلندپایه کشور و علمای عظام حضور خواهند داشت. وی افزود: این مراسم همزمان در تهران به صورت ویدئو کنفرانس در چند استان دیگر هم برگزار می‌شود.

روحانی به نفع جهانگیری کنار نمی‌کشد

شنیده شد که سخنگوی ستاد انتخاباتی حسن روحانی احتمال کناره‌گیری وی به نفع اسحاق جهانگیری را تکذیب کرد. محمدباقر نوبخت درخصوص اخباری مبنی بر صحبت آیت‌ا... هاشمی با حسن روحانی برای کناره‌گیری وی به نفع اسحاق جهانگیری، گفت: این خبر بی‌پایه‌ای است و منبع آن مشخص نیست؛ من آن را تکذیب می‌کنم و آیت‌ا... هاشمی نیز چنین نظری ندارد.

 وی با بیان اینکه ما هر جلسه‌ای با آیت‌ا... هاشمی داشتیم، وی همواره درخصوص فعالیت دوستان نسبت به معرفی شخصیت ممتاز روحانی به جامعه تاکید داشت، افزود: از نظر آیت‌ا... هاشمی، حسن روحانی شخصیت معتبر و مناسبی است و آنچه در جلسات ما از وی دریافت کردیم، این بود. اما من سخنگوی وی نیستم و خودش، نظر خودش را اعلام می‌کند. وی ادامه داد: ضمن اینکه جهانگیری شخصیت محترمی است، اما کناره‌گیری روحانی به نفع جهانگیری حرف بی‌پایه و اساسی است و می‌توانید این مورد را از دفتر آیت‌ا... هاشمی نیز سوال کنید.

پست‌بانک هم زنانه شد

شنیده شد که رئیس هیات مدیره پست بانک ایران از افتتاح شعبه زنان این بانک خبر داد. وی گفت: شعبه امیرالمومنین زاهدان به احترام جایگاه زن، با پرسنل خانم در زاهدان افتتاح شد. ایسنا نوشت؛ فراهانی اظهار کرد: با توجه به ارزش والای زن در جامعه اسلامی، این شعبه ویژه خواهران افتتاح شد تا تمامی زنان شهر ۸۰۰ هزار نفری زاهدان با اطمینان خاطر خدمات دریافت کنند.

وی در ادامه دفاتر پست بانک روستایی این استان را ۲۶۰ مورد عنوان کرد و ادامه داد: اگر دفاتر جدید در این استان ایجاد و دفاتر کمتر فعال نیز فعال شود، همه منابعی که به حساب پست بانک واریز شود، به ارزان‌ترین شکل در قالب تسهیلات برای آبادانی همان روستا یا روستاها هزینه می‌شود.

خروج 3 شرکت حسابداری خارجی از ایران

شنیده شد که سه شرکت حسابداری خارجی در حال خروج از ایران هستند و این امر مشکلات بیشتری را برای شرکت‌های خارجی که همچنان در ایران فعال هستند به وجود خواهد آورد. روزنامه فاینشینال‌تایمز نوشت؛ شرکت «‌آر.اس. ام» مستقر در انگلیس و شرکت «کراو هوروث» از آمریکا به شرکت «گرنت تورنتون» می‌پیوندند که پس از فشار سیاسی آمریکا در حال خروج از ایران است. این گزارش حاکی است: برای آنهایی که در تلاشند اقتصاد ایران را تحت فشار گذارند، شرکت‌های بین‌المللی در عرصه حسابداری هدف مهمی هستند زیرا این شرکت‌ها نوعی نظارت مستقل را ارائه می‌کنند که برخی شرکت‌های چندملیتی برای حفظ عملیات‌ها در کشورهای خارجی به آن نیاز دارند.

انتقاد یک شاعر از بنر احمدی‌نژاد

شنیده شد که یاور مهدی‌پور در یادداشتی با بیان اینکه شعر استفاده شده در یک بنر، منتشر شده، از سفر رئیس‌جمهور به اصفهان متعلق به او است، آورده است: متاسفانه با خبر شدم در گردهمایی و مراسم استقبال از جناب آقای رئیس‌جمهور در اصفهان از شعر این‌جانب بدون ذکر نام شاعر و کتاب استفاده شده است. قدس نوشت؛ مهدی‌پور از تغییر «ادبی، فلسفی و ساختاری شعر» در این بنر که توسط گروه‌های دولتی تهیه شده بود گلایه کرد. او اصل شعر را بدین‌گونه بیان کرد: «برهنه‌ات می‌کنند تا بهتر شکسته شوی نترس گردوی کوچک آنچه سیه می‌شود روی تو نیست.»

بازگشت کاپشن احمدی‌نژادی

شنیده شد که این روز‌ها محمود احمدی‌نژاد بر سرعت و شدت سفر‌های استانی خود بعد از یک وقفه طولانی افزوده و هر از چند روزی به یکی از استان‌های کشور سفر می‌کند و البته پای ثابت همراه احمدی‌نژاد در این سفر‌ها اسفندیار رحیم‌مشایی است که در تمام سفر‌های اخیر به استان‌های سمنان، خوزستان، قم و خوزستان احمدی‌نژاد را همراهی کرده است.

 اما نکته جالب توجه در سفر اخیر وی به استان اصفهان، حضور وی در تمام برنامه‌ها، تجمعات و دیدار‌های این سفر با کاپشن معروف دیروزش یعنی با «کاپشن احمدی‌نژادی» است. احمدی‌نژاد در سال‌های نخست حضور خود در دولت نهم، با این کاپشن در انظار و حتی ملاقات‌های رسمی با مسئولان ارشد سایر کشور‌ها ظاهر می‌شد اما چند سالی بود که وی چندان رغبتی به پوشیدن کاپشن معروف خود نداشت تا اینکه در سفر اخیر به استان اصفهان، احمدی‌نژاد رنگ و روی دوباره‌ای به «کاپشن احمدی‌نژادی‌اش» داد.

*تهران امروز:


مامور افشاي عزل مشايي بودم

حجت‌الاسلام والمسلمين سيدمحمدحسن ابوترابي‌فرد عضو هيات رئيسه مجلس در پاسخ به اين سوال كه، شما بوديد كه نامه معروف رهبري درباره بركناري مشايي را مطرح كرديد. آيا به صلاح بود كه مطرح شود؟ به پنجره گفت:به‌طور كلي اشاره مي‌كنم.

 همانطور كه مستحضريد نامه مقام معظم رهبري، محرمانه و دست‌نويس معظم له بود و كسي از محتواي آن اطلاع نداشت و بعد از يك فاصله زماني كه مفاد نامه اجرايي و عملياتي نشد، بنده ماموريت يافتم كه مفاد نامه را به اطلاع مردم برسانم. اين يك ماموريت قطعي بود و بلافاصله بعد از اينكه بنده مصاحبه كردم، مصاحبه همراه با تصوير بنده در سايت مقام معظم رهبري درج شد كه پيام خود را به جامعه برساند كه اين اقدام در چارچوب يك ماموريت و انجام يك وظيفه بوده است.

ميتينگ‌هاي دولت ادامه دارد

مشرق در شنيده‌هايش نوشت: در ماه جاري ميتينگ‌ها و همايش‌هاي متعددي از سوي دولت خدمتگزار برگزار خواهد شد. ميتينگ‌هايي چون حماسه حضور با حضور منتخبين اقشار از سراسر كشور، اجلاس زنان و جوانان غير متعهد، همايش ايرانيان مقيم خارج در سالن اجلاس سران، همايش نمايندگان شوراها از سراسر كشور، همايش شعر بهار، جشنواره اقوام ايراني، همايش عكس بهار و همايش وبلاگ نويسان برگزار خواهد شد.

نظرسنجي درباره شاخصه‌هاي يك رئيس‌جمهور

انتخابات يازدهمين دوره رياست‌جمهوري كه در ۲۴ خرداد ماه سال‌جاري برگزار خواهد شد را بايد يكي از مهم‌ترين فرازهاي ايران به حساب آورد. در فاصله كمتر از دو ماه تا آغاز يازدهمين انتخابات رياست‌جمهوري ايران، تب نظرسنجي‌هاي انتخاباتي در سايت‌هاي خبري در رابطه با ملاك انتخاب رئيس‌جمهور آينده بالا گرفته است.سايت خبري شفاف نيز در راستاي پي بردن به نظر مخاطبان طي هفته گذشته اقدام به انتشار نظرسنجي كرد. سوال نظر سنجي به اين شرح بود: رئيس‌جمهور آينده بايد چه شاخصه‌اي داشته باشد ؟كه 65 درصد از شركت‌كنندگان به گزينه مدير و كارآمد بودن و تيم خوبي داشتن راي دادند.

نظرسازي حلقه انحراف از شيوه‌هاي نخ نما شده تبليغاتي است

محسن كوهكن، نايب رئيس جبهه پيروان خط امام و رهبري در گفت‌وگو با زندگي نيوز، با اشاره به نظرسازي‌هاي اخير حاميان حلقه انحراف پيرامون آراي مردمي سرحلقه گروه انحرافي در انتخابات، گفت: متاسفانه خلئي كه در كشور وجود دارد آن است كه يك سازمان و موسسه علمي كه بدون هرگونه دخالت و بي‌طرفي نظرسنجي‌هايي را انجام داده و در اختيار حاكميت قرار دهد وجود ندارد، البته دستگاه‌هايي كه به اطلاعات و مطالبات مردمي براي پيش‌بيني ساز و كار خود نياز دارند اقدام به برگزاري نظرسنجي‌هاي مختلفي در كشور مي‌كنند.

 وي به نظرسازي‌هاي اخير حلقه انحراف اشاره كرد و گفت: در زمان انتخابات برخي گروه‌ها نظرسنجي‌هايي را انجام مي‌دهند و آمار و ارقامي را اعلام مي‌كنند اما بايد مشخص باشد اين نظرسنجي‌ها از سوي كدام ارگان، با چه فراواني مشخص در تعداد شهرها و روستاهاي مشخص صورت گرفته است؛ چرا كه خوانندگان نظرسنجي بايد متوجه ميزان فراواني و اعتماد نظرسنجي باشند.

اين فعال سياسي اصولگرا با بيان اينكه در نظرسازي‌هاي صورت گرفته بسياري از اصول علمي و منطقي همچون نگاه جامعه شهري و روستايي مشخص نيست، گفت: اين موضوع بسيار نادرستي است كه برخي افراد اظهار مي‌كنند كه نظرسنجي‌هايي در دانشگاه‌ها شده و نشان مي‌دهد فلان كانديدا پيشي گرفته است، چرا كه اين موارد عمدتا شيوه‌هاي تبليغاتي نخ نما شده است.

علت عدم استقبال امام جمعه اصفهان از رئيس‌جمهور

حجت‌الاسلام والمسلمين طباطبايي‌نژاد نماينده ولي فقيه در استان و امام جمعه اصفهان با انتقاد شديد از اقدامات تبليغي دولت، پرداخت 250 هزار تومان يارانه نقدي به مردم را شعاري بي‌حساب ذكر كرد و گفت: كارشناسان و افراد خبره اقتصادي بايد در اين زمينه اظهارنظر كنند.

وي تصريح كرد: دليل اينكه در اين سفر بنده به استقبال ايشان نرفتم اين بود كه از سخنان وي در سفر به خوزستان تشخيص دادم كه اين سفرها تبليغاتي است و چون زمان تبليغات نيست اين كارها خلاف است و لذا با تشخيص خودم در مراسم استقبال شركت نكردم و ديديد كه درست هم بود و قصد بي‌اعتنايي نداشتم.

به گزارش روزنامه جمهوري اسلامي،وي با بيان اينكه چهار پروژه نيمه‌كاره مترو، آب، ورزشگاه نقش جهان و مصلاي اصفهان كه در دولت‌هاي قبلي آغاز شده بود در اين دولت كندتر شده است گفت:بيان شعارهايي چون مردم اصفهان هنرمند هستند، خوب هستند، ايثارگر ودر كشور بي‌نظيرند دردي را دوا نمي‌كند. اين مردم از قبل همينطور بودند. حجت‌الاسلام والمسلمين طباطبايي‌نژاد تصريح كرد: چه كسي نمي‌گذارد اين پول‌ها را به مردم پرداخت كنيد، مجلس،.

خوب اينها عاقل هستند، مي‌دانيد اگر اين شعار بي‌حساب شما اجرايي شود چه بلايي سر مردم وكشور مي‌آيد؟ قيمت كالاها 10 برابر افزايش مي‌يابد. وي خطاب به دولت ورئيس‌جمهور گفت: چرا حرف بي‌حساب مي‌زنيد با يك حساب ساده با جدول ضرب متوجه مي‌شويد كه امكان اين كار وجود ندارد كه به هر نفر 250 هزار تومان پرداخت كرد؛ اگر داريد و نمي‌گذارند خدا لعنت شان كند.

وي اظهار كرد: يا كارشناسي نشده حرف مي‌زنيد يا افرادي هستند كه شما را فريب مي‌دهند البته دولت كارهاي خوب هم انجام داده است همانطوري‌كه در دولت‌هاي قبلي پس از انقلاب كار شده وكشور پيشرفت كرده است ومخصوص اين دوره هم نيست، پول بوده و كار انجام شده. در كدام دولت 3 هزار ميليارد تومان دزدي شده بود اگر پرده‌ها را كنار بزنيد چطور مي‌شود؟ دفعه قبل چي شد؟ رهبر عزيز انقلاب فرمودند اين كار غلط و غيراخلاقي وغيرشرعي و غيرقانوني بود.وي حركت دادن پرچم توسط رئيس‌جمهور وتحويل آن به ديگران را كاري نادرست خواند وگفت: كارهاي بچه گانه چيست كه انجام مي‌دهيد؟ به‌خدا از مسئوليت شرعي كه دارم اين حرف‌ها را مي‌زنم وگرنه قصد نداشته و ندارم در اين مباحث وارد شوم.

*ابتکار:


قاليباف و خاتمي در صدر نظرسنجي صدا و سيما


 فرارونوشت: براساس نظر سنجي صورت گرفته توسط صدا و سيما، محمد باقر قاليباف و سيد محمد خاتمي در صدر ميزان اقبال عمومي به نامزدهاي احتمالي انتخابات رياست جمهوري قرار دارند. يک منبع آگاه جزييات نتايج مرکز نظرسنجي سازمان صدا و سيما را اعلام کرد. بنا به اعلام اين منبع آگاه اين نظر سنجي در روز 25 فروردين ماه انجام شده است.

بر اساس اين گزارش نتايج به دست آمده از ميزان اقبال عمومي مردم به نامزدهاي احتمالي انتخابات رياست جمهوري به اين شرح است: 1-محمد باقر قاليباف 19.4 درصد2- سيد محمد خاتمي 14.5درصد3- علي اکبر هاشمي13.2درصد4- علي اکبر ولايتي 6.8 درصد5- غلامعلي حداد عادل 6.7درصد6- علي لاريجاني 6درصد7- محسن رضايي 5 درصد 8- اسفنديار رحيم مشايي 4.2 درصد.براساس اعلام اين منبع آگاه اقبال عمومي نسبت به بقيه نامزدهاي احتمالي کمتر از 8 نفر ذکر شده است. لازم به ذکر است مرکز نظر سنجي صدا و سيما از مهمترين و معتبرترين مراکز نظرسنجي کشور به حساب مي آيد. اين مرکز سال هاست که در زمينه افکار سنجي فعاليت مي کند.

کانديدايي که مي خواهد اسير مستي قدرت نشود

 مشرق نوشت: يکي از کانديداهاي رياست جمهوري در اقدامي قابل توجه خود را موظف به حضور هفتگي در پاي درس اخلاق آيت الله مصباح يزدي نموده است تا در صورت رسيدن به صندلي رياست جمهوري اسير مستي قدرت و هواخواهي نشود.

روايت حجاريان از زمان ورود هاشمي به انتخابات

 سعيد حجاريان درباره انتخابات رياست جمهوري 92 گفت: خاتمي قطعا نمي‌آيد.به گزارش آخرين نيوز، سعيد حجاريان گفت: آقاي هاشمي دقيقه نود وارد عرصه انتخابات مي‌شوند و تمام معادلات را بر هم مي‌ريزند و من معتقدم ايشان حائز اکثريت آرا مي‌شوند.حجاريان همچنين خبر برخي سايت‌ها که از قول او نوشته بودند "خاتمي ملوس است" و ... را تکذيب کرد.

*جمهوری:


تکذیب شايعات مربوط به توافق هاشمي با اصلاح طلبان

شايعات مربوط به توافق آيت‌الله هاشمي رفسنجاني با اصلاح طلبان درباره كانديداي مشترك براي انتخابات رياست جمهوري، صحت ندارد. يك منبع نزديك به رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام با اعلام اين مطلب به روزنامه جمهوري اسلامي گفت: آيت‌الله هاشمي رفسنجاني هيچ توافقي با هيچيك از جناح‌ها در مورد انتخابات رياست جمهوري به عمل نياورده است.

تغییرات دردسر ساز تقسيمات كشوري در آستانه انتخابات

ايجاد تغييرات در تقسيمات كشوري، در آستانه انتخابات رياست جمهوري اگر متوقف نشود، مشكل آفرين خواهد شد. تغيير در تقسيمات كشوري از پيش از نوروز 92، سبب بداخلاقي‌هايي در مناطقي از كشور و در ميان مسئولين شده است.

 قتل يك شهروند در درگيري در استان خراسان شمالي و دعواي بين يك نماينده مجلس و استاندار اين استان، سرآغازي بر موجي از تغييرات در تقسيمات كشوري بوده كه هر يك مخالفان و موافقان خاص خود را داشته است.

علاوه بر اين، بعضي سايت‌ها نوشتند: اخبار و تصاوير رسيده حاكي از آن است كه به طور مشخص در مورد شهرستان بستك در استان هرمزگان، سير رويدادها در راستاي خوبي نيست. ضمناً رسانه‌هاي خارجي نيز از اين موضوع بهره‌برداري تبليغاتي مي‌كنند تا كشور را ناامن جلوه دهند. متوقف ساختن اين روند، يك ضرورت است كه وزارت كشور بايد به آن عمل كند.

برچسب ها: ویژه ، باشگاه ، شبانه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار