مازندران /

تولید بیش از شش تن گوشت کبک در مازندران

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری از تولید بیش از شش تن گوشت کبک از یک واحد پرورش کبک صنعتی به ظرفیت 10هزار قطعه و متوسط وزن 600 گرم در روستای ورکی این شهرستان خبر داد و گفت: این میزان تولید پارسال در یک مرحله جوجه ریزی 4 ماهه حاصل شده است.

قاسم نژاد درگفتگو باخبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران این فعالیت ها را در راستای حمایت های تولید و به منظور تامین گوشت مورد نیاز شهروندان بیان کرد که 70 درصد آن در استان توزیع و مابقی به خارج از استان صادر شده است .

وی با اشاره به اینکه کبک از خانواده ماکیان با خصوصیات پرندگان وحشی شکاری است،تصریح کرد:میزان پروتئین موجود درگوشت این پرنده درمقایسه با دیگر پرندگان 5 تا 10 برابر بیشتر بوده و اسید آمینه ضروری در آن به وفور یافت می شود،بدین جهت دراغلب نقاط دنیا پزشکان برای بیماری هایی نظیر ضعف اعصاب،ناراحتی های روانی و بی خوابی مصرف این گوشت را توصیه می کنند./ع

برچسب ها: تولید ، کبک ، مازندران
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.