به گزارش
خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران؛ عباسعلي تسنيمي دبير علمي چهارمين کنفرانس بين المللي بتن و توسعه، با بيان اينکه توسعه پايدار و قلمرو گسترده آن تاثير بسزايي بر تمامي جنبه هاي فعاليت هاي تخصصي از جمله مهندسي عمران و علوم ارتباط داشته است، گفت: در اين راستا حفظ سرمايه هاي موجود در ساخت و سازهاي بتني و توليد و کاربرد فرآورده هاي بتني در صنعت ساخت و موضوعات وابسته به آن توجه محققان و برنامه ريزان به بتن جلب کرده است.
وي ادامه داد: موضوعاتي همچون طراحي، دوام، تقويت، نگهداري، کنترل کيفيت ملاحظات زيست محيطي، تکنولوژي هاي جديد ساخت، نانو بتن و قوانين ساخت و سازهاي بتني اشاره نمود.
فاطمي عقدا اظهار داشت: مشخصه هايي بتن را در زمره مصالحي ضروري، فراگير و شناخته شده که در جنبه هاي مختلف زندگي بشر اعم از توليد، اشتغال، محيط زيست و توسعه نقش مهمي ايفا مي کنند.
معاون وزير راه و شهرسازي با اشاره به اينکه پيچيدگي هاي رفتاري تحت شرايط بارگذاري مختلف اعم از استاتيکي و ديناميکي از يکسو و پديده هايي نظير خزش، انقباض، اثر زبانه اي، چسبندگي بتن و فولاد، لغزش، زمينه هاي تحقيقاتي متنوع و گسترده اي را فراروي محققان قرار داده است.
رئيس مرکز تحقيقات راه، مسکن و شهرسازي در ادامه تصريح کرد: دستيابي به شناخت و آگاهي عميق از علوم و تکنولوژي مختلف توسعه بتن و فرآيندهاي مربوط به آن، تنها از طريق تبادل اطلاعاتي فني و علمي انجام شده توسط مهندسان سراسر دنيا ميسر است./س