به گزارش باشگاه خبرنگاران خوزستان، ' عادل خداداد نژاد' در كارگاه آموزش بررسی ابعاد مختلف بیماری های خسارت زای ماهیان گرمابی خوزستان در محل تالار آمفی تئاتر باغ معین اظهار داشت: با وجود تولید بسیار خوب ماهیان گرمابی میزان خسارتی كه به ماهیان وارد می شود بسیار زیاد است و سالانه 900 میلیاردریال به ماهیان گرمابی تولید شده در استان خوزستان وارد می شود.
وی بیان داشت: به همین منظور برنامه ای از سوی اتاق بازرگانی اهواز تنظیم شدتا اساتید و پژوهشگران در حوزه آبزیان با مشاركت پرورش دهندگان ماهی راهی برای كاهش تلفات و خسارات با برگزاری این كارگاه و كارگاه های آینده پیدا كنند.
این مقام مسوول بیان داشت: استان خوزستان پتانسیل بسیار خوبی برای پروش ماهیان گرمابی دارد و باید با همكاری سازمان های مرتبط از وارد شدن خسارت بیشتر به این حوزه جلوگیری كرد.
در ادامه برنامه عضو هیات علمی دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر اظهار داشت: نزدیك به دوسال است كه دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر تحقیقات گسترده ای در زمینه بیماری های ماهیان گرم ابی و تلفاتی كه طی چند سال اخیر به این گونه از آبزیان در استان خوزستان وارد شده است انجام داده است.
' ابراهیم رجب زاده' افزود: یكی از عواملی كه در تلفات ماهی های گرم آبی تاثیر داشته است كاهش كیفیت آب رودخانه كارون به ویژه كاهش كیفیت رودخانه در شوشتر است.
وی گفت: باید همه پرورش دهندگان ماهی با یك كارشناس فنی در ارتباط باشد تا با مشاركت كارشناس تمامی اطلاعات حوضچه های ماهی خود را ثبت و نگهداری كند این كار باعث می شود تا اطلاعات كارگاه های ماهی برای جلوگیری از تلفات و یا افزایش تولیدات بسیار موثر است. /س