شبکه اجتماعی هم میهن در راستای اهداف ملی و فرهنگی جامعه ایران راه اندازی شد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران، شبکه اجتماعی هم میهن در راستای اهداف ملی و فرهنگی جامعه ایران و بر اساس دانش مهندسان کشور به آدرس HamMihan.com در دسترس کاربران ایرانی قرار گرفته است.

هم میهن، یک شبکه اجتماعی ایرانی است که از سال 2005 با عنوان جامعه مجازی آغاز به فعالیت نمود، و هم اکنون با بیش از سه میلیون بازدید ماهیانه، خدمات خود را ارائه می‌دهد و هزاران کاربر در هر ساعت به زندگی مجازی خود در هم میهن ادامه میدهند.

امیر قاسمی، موسس شبکه اجتماعی هم میهن، طی مطلبی درخصوص آغاز به کار این شبکه اجتماعی نوشت: هم میهن با دارا بودن قابلیت ها و کارائی موثر، نیاز کاربران ایرانی نسبت به شبکه های اجتماعی را پوشش داده و بطور مداوم در حال توسعه و گسترش است.

اینکه افراد بدون حضور فیزیکی و محدودیت های آن بتوانند حضور خود را در جامعه ای دیگر ادامه بدهند، پدیده ای لذت بخش بود که باعث شده تا اقشار مختلف جامعه از ورزشکاران و هنرمندان گرفته تا سیاستمداران و شرکتها و مؤسسات در جهان مجازی فعالیت داشته باشند.

ارتباط بین فرهنگهای قومی و شهری و محلی و حضور در غم و شادی اعضای دهکده جهانی؛ این حس را به  اعضای جامعه می دهد که در هنگام مواجهه با مشکلات بدانند که شاید در همان لحظه هزاران و میلیون ها نفر از وضعیت او و آنها مطلع هستند و همین به او قوت قلب می دهد که تنها نیست، موضوعی که ما به آن آنلاین نشینی یا زندگی اینترنتی میگوییم.

معتقدیم میتوان با برنامه ریزی و درنظر گیری شرایط و نیازهای کاربران به یک شبکه اجتماعی ملی دست پیدا نماییم، همانطور که اکنون کشور روسیه در این زمینه پیشتاز بوده و با وجود یک شبکه اجتماعی داخلی، از گزند تاثیرات منفی فیس بوک نه تنها دور است بلکه این شبکه موفقیت بسیار ناچیزی در جذب و نگهداری کاربران روسی داشته است.

در شرایط فعلی، پیشرفت سایبری کشور به قدری دارای اهمیت است که با دستور رهبر معظم انقلاب، شورای عالی فضای مجازی تشکیل و معرفی گردید، به همین منظور با امید و در نظر داشتن طرح ملی و عظیم اینترنت ملی ضرورت یک شبکه ملی که بتواند جایگزین سالم و مناسبی برای فیس بوک و توئیتر و دیگر شبکه های ناامن بیگانه باشد، بیش از پیش احساس می شود و ما با توجه به این نکات سعی کردیم که این خلأ و نیاز کاربران ایرانی را با حذف موارد زیان آور برطرف کنیم.

در پایان گفتنی است این راه نیاز به همدلی و پشتیبانی حقیقی و عملی مسئولین ذیربط و نهادهای مربوطه و حامیان آینده نگر دارد.


منبع : فارس

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
علی موسوی
۱۵:۵۳ ۰۸ فروردين ۱۴۰۰
شبکه اجتماعی همین با اسم محفل دوباره راه اندازی شد
دوستانی که با هم میهن خاطره داشتن می تونن دوباره عضو بشن
Iran (Islamic Republic of)
فرید
۲۳:۰۱ ۱۶ مهر ۱۳۹۸
این شبکه بینهایت عالی وسرگرم کنندست..تشکرازهمگی
Netherlands
ناشناس
۰۱:۵۲ ۰۱ آبان ۱۳۹۵
سلام درود برشما که شبکه اجتماعی هم میهن را برای هم میهنان عزیز راه اندازی کردید.