توليد توت‌فرنگي در استان خوزستان 50 درصد افزايش داشته است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران خوزستان، حليم كوتي، مدير باغباني سازمان جهاد كشاورزي استان گفت: ميزان محصول توليدي تا پايان برداشت در استان 320 تن پيش‌بيني مي‌شود كه نسبت به سال‌گذشته با 215 تن محصول، 50 درصد رشد را نشان مي‌دهد و ارزش محصول توليدي 20 ميليارد و 800 ميليون ريال برآورده مي‌شود.

وي سطح زيركشت توت فرنگي استان را در سال 91، 35 هكتار اعلام كرد و افزود: اين سطح شامل 32 هكتار كشت در فضاي آزاد و سه هكتار كشت در گلخانه‌ها بوده است.

مدير باغباني جهاد كشاورزي خوزستان به زمان برداشت توت‌فرنگي اشاره و بيان‌كرد: برداشت توت‌فرنگي در خوزستان از اوايل آذرماه در كشت‌‌هاي گلخانه‌اي و از اواسط اسفندماه در كشت فضاي آزاد آغاز شده و تا پايان ارديبهشت‌ماه ادامه مي‌يابد.

وي عملكرد توت‌فرنگي را در فضاي آزاد هشت تن در هكتار و در گلخانه 20 تن در هكتار اعلام كرد و گفت: كشت فضاي آزاد توت‌فرنگي در شهرستان دزفول و كشت گلخانه‌اي در شهرستان‌هاي اهواز، انديمشك، باغملك و دزفول صورت گرفته است.

كوتي با بيان اين‌كه رقم كاماروسو مهمترين رقم تجاري كشت شده در استان است و عنوان‌كرد: ارقام قديمي بومي شده نيز از ساير ارقام كشت شده در سال زراعي جاري بوده است.

وي يادآورشد: استان خوزستان با توجه به شرايط مناسب آب و هوايي، امكان توليد محصول زودرس و پتانسيل‌هاي بالقوه توليد يكي از استان‌هاي مطرح در كشور زودرس توت فرنگي است و ارزش اقتصادي بالايي را براي توليدكننده به دنبال دارد./س
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.