رییس سازمان نظام مهندسی معدن استان کرمانشاه، گفت: 80 درصد از ذخایر قیر طبیعی کشور در استان کرمانشاه واقع شده که از نظر کیفیت در دنیا بی نظیر است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه

مرتضی عزیزی گفت: ذخیره اسمی قیر طبیعی استان مربوط به پروانه ها و گواهی های کشف، حدود یک میلیون و 250 هزار تن در سال است در حالی که این ظرفیت می تواند تا سه برابر افزایش یابد.


وی ادامه داد: افزون بر 150 فرآورده صنعتی مانند چسب، لاستیک، سازه های مهندسی و مواد آرایشی و بهداشتی از قیر استحصال می شود ولی با تاسف باید گفت که قیر استان تنها به صورت پودر برای صادرات در می آید , خبری از فرآوری مشتقات این محصول نیست.

عزیزی
T همچنین از فعالیت 182 معدن در استان، خبر داد و گفت: 39 معدن دیگر در استان وجود دارد که اکنون فعال نیستند.

وی عمده معادن استان را در زمینه سنگ های تزئینی، سنگ گچ، قیر طبیعی، سنگ لاشه، خاک صنعتی، منگنز و.. عنوان کرد.

عزیزی ادامه داد: هم اکنون در معادن استان کرمانشاه سه هزار نفر به صورت مستقیم و سه هزار نفر دیگر به صورت غیرمستقیم (در مجموع شش هزار نفر) مشغول به کار هستند در حالی که ظرفیت اشتغال معادن استان بسیار بیشتر از این رقم می باشد.

رییس سازمان نظام مهندسی معدن استان کرمانشاه همچنین از اعطای تسهیلات بسیار کم به بخش معدن در مقایسه با حوزه صنعت، ابراز گلایه کرد و افزود: شاید یکی از دلایل این مساله، ناشناخته ماندن بخش معدن باشد ولی باید دانست که اگر امروز در شرایط تحریم ها صنایعی چون سیمان همچنان پویا و حی دارای صادرات به دیگر کشورها می باشند به پشتوانه داشتن معادن قوی است.

عزیزی گفت: اکنون حدود 500 نفر عضو داریم که دارای تحصیلات در رده های کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا در رشته های تخصصی حوزه معدن از قبیل متالوژی و زمین شناسی می باشند./س


برچسب ها: کرمانشاه ، قیر ، طبیعی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.