به گزارش مجله شبانه باشگاه خبرنگاران، اخبار ویژه روزنامه های امروز را می توانید در اینجا بخوانید.
*کیهان:مشارکتيها آرزوي خود را تبديل به خبر ميکنند! مشاور خاتمي ميگويد با توجه به شناختي که از وي دارد، خاتمي کانديدا نميشود.
صادق خرازي در خصوص اجماع اصلاحطلبان گفت: مشکل اصلي اصلاحطلبان اين است که رهبري اصلاحطلبي هنوز نتوانسته است که به موقعيت استراتژيک خودش پي ببرد و بتواند همه جريانها و نحلههاي اصلاحطلبي را دور خودش جمع کند. وي در مصاحبه با تسنيم در مورد حضور خاتمي در انتخابات اظهار داشت: خاتمي در انتخابات شرکت نميکند و دلايل خودش را هم قبلا اعلام کرده است.
مشاور خاتمي در پاسخ به اين سؤال که برخي از اعضاي حزب مشارکت از کانديداتوري خاتمي ميگويند، تصريح کرد: آنها علاقه خودشان را گفتهاند، با توجه به شناختي که از خاتمي و مسائل کشور دارم، بعيد ميدانم خاتمي به تصميمي برسد که در انتخابات حضور يابد.
خرازي در خصوص مکانيزم اصلاحطلبان براي رسيدن به اجماع گفت: آنچه که در اين مجموعه مهم است، اين است که بزرگان اصلاحطلب هنوز نتوانستند به يک جمعبندي برسند و اميدوارم در روزهاي آينده به آن جمعبندي برسند و بتوانند کسي را معرفي کنند
يادلين: ايران به خطوط قرمز اسرائيل ميخنددوزير دفاع آمريكا اعلام كرد: نميداند سياست فعلي دولت متبوع وي آيا ميتواند باعث مهار برنامه هستهاي ايران شود يا نه.
به گزارش «نشنال ريويو آنلاين»، هيگل در يكي از پايگاههاي هوايي آمريكا در جنوب غرب آسيا به خبرنگاران گفت: نميدانم تلاشهايي كه براي برخورد با ايران- از جمله تحريمهاي اقتصادي- صورت ميگيرد باعث تغيير نگرش ايرانيها درباره دستيابي به تسليحات هستهاي يا آن چيزي كه ما تصور ميكنيم هدف آنهاست، خواهد شد يا خير.
نشنال ريويو به نقل از گزارش ماه گذشته روزنامه «واشنگتن پست» نوشت، هرچند ايران در حال حاضر با شديدترين تحريمها در طول تاريخ مواجه است اما، كارشناسان ميگويند، اين كشور با استفاده از تركيبي از تاكتيكهاي هوشمندانه سياسي، و سرسختي توانسته است ايستادگي در برابر فشارها را سامان دهد.
همزمان عاموس يادلين رئيس سابق سازمان اطلاعات اسرائيل گفت: كه ايرانيها از يك سال پيش، از خط قرمز اسرائيل در مورد پرونده هستهاي عبور كرده و به اين خطوط اسرائيليها ميخندند.روزنامه «يديعوت احرونوت» كه اين سخنان را منتشر كرده، نوشت: روند اعتراضها در تلآويو عليه پرونده هستهاي ايران در حالي زياد ميشود كه ايران همچنان از پيشرفت برنامههاي هستهاي خود خرسند است.
اين روزنامه صهيونيستي افزود: اعتماد اسرائيل به آمريكا نه تنها نسبت به پرونده هستهاي ايران، بلكه نسبت به بحران سوريه و تحولات آن خدشهدار شده است.
يديعوت احرونوت به نقل از محافل سياسي رژيم صهيونيستي نوشت: تلآويو در مورد وضع خطوط قرمز آمريكا براي پرونده هستهاي ايران با مشكل اعتمادسازي روبرو شده و اين مشكل براساس تجربههايي است كه اسرائيل در اين زمينه در گذشته داشته است.
يديعوت احرونوت در پايان نوشت: اسرائيل در عصر حاضر نسبت به طرحهاي آمريكا در مورد رسم خطوط ممنوعه براي پرونده هستهاي ايران، اعتماد ندارد.
انتخابات را ناموسي نکنيد که حيثيتمان به باد ميروديک عضو گروهک ملي- مذهبي از محافل فتنهگر و ضدانقلاب خواست انتخابات را براي خود ناموسي نکنند تا درصورت ناکامي دچار نااميدي و سرخوردگي نشوند.
مرتضي- ک (مقيم پاريس) ضمن نوشتهاي در سايت جرس خاطرنشان کرد: فضاي سياسي همچنان براي غيرخوديها مسدود است. يک ماه و نيم مانده تا انتخابات نهتنها هيچ شاهدي از تغيير اوضاع مشاهده نميشود بلکه تهديدها عليه اصلاحطلبان سبز همچنان ادامه دارد؛ جديدترين گواهان، بازداشت رئيس شوراي هماهنگي اصلاحطلبان فارس است و اين اظهارنظر جديد خاتمي است که «آيا فردي که هم محدوديت زيادي براي صحبت کردن و اظهارنظر و سفر کردن دارد و در معرض انواع تهمتهاست، به سادگي اجازه ميدهند اوضاع به دست او سپرده شود؟»
وي مينويسد: بحثهاي متأثر از نامزدي محتمل خاتمي و تقاضا براي حضور وي در بستري که انتخابات مهيا ميکند، البته نبايد انتخابات و نتيجه نهايي آن را براي سبزها به امري «ناموسي» مبدل سازد.
اين عضو فراري گروهک ملي- مذهبي که تبديل به مهرهاي بيخاصيت در خارج کشور شده ميافزايد: قابل پيشبيني است که مستقل از بخشهايي از جامعه که همسو با حاکميت هستند و همراه با اقتدارگرايان حاکم يا متأثر از تبليغات رسانههاي رسمي جمهوري اسلامي، برخي لايههاي اجتماعي ديگر نيز به دلايل و علل گوناگون (از دريافت يارانه گرفته و هراس از محروم شدن از برخي مزايا و امتيازات دولتي، تا مشارکت در انتخابات مبتني بر محاسبه مرسوم «انتخاب ميان بد و بدتر» و يا حتي فعال شدن در انتخابات شوراها، که قرار است همزمان با انتخابات رياستجمهوري برگزار شود) در انتخابات شرکت کنند؛ اين مشارکت با مديريت و هدايت و تهييج و مهندسي سپاه و بسيج و ديگر نهادهاي همسو با مرکز ثقل قدرت، «حماسه سياسي» را متحقق خواهد ساخت.
مرتضي-ک در ادامه مينويسد: حاميان و متقاضيان نامزدي آقاي خاتمي، به تعبيري لشکر 72 فرقهاند؛ اما اصلاحطلبان وفادار به جنبش سبز از زاويه توانمندسازي نيروهاي حامي جنبش سبز ورود سبز خاتمي را به انتظار نشستند. [اما] چيزي از اعتماد مخدوش شده به روند و کيفيت برگزاري انتخابات در ايران، اعاده و ترميم نشده؛ «قهر» و بنبست در فضاي سياسي ادامه دارد. کسي از ناظران آگاه در داخل و خارج از کشور، بازي با مفهوم انتخابات را جدي نخواهد گرفت؛ آن هم در هنگامهاي که حاکمان تماميتخواه همچنان بر طبل انسداد سياسي ميکوبند.
وي سرانجام نوشته است: در چنين بستر و فضايي، و با ملاحظاتي که به اجمال آمد، «ناموسي کردن انتخابات» و نتيجه آن، و محدود کردن سياستورزي به حضور در انتخابات نمايشي و فرمايشي، خطايي نهچندان کوچک است؛ اشتباهي که نهتنها بذر نااميدي و انفعال ميپراکند، بلکه کنشها را محدود به ميدان بازي ميکند که اقتدارگرايان ترسيم کردهاند.
يادآور ميشود اخيراً در اقدامي که موجب آبروي! بيشتر براي خاتمي است شماري از وابستگان به گروهکهاي ضدانقلاب (مقيم خارج کشور) از خاتمي دعوت کرده بودند در انتخابات نامزد شود. در ميان اين اسامي از جمله نام محمد ارسي، بابک اميرخسروي، محسن حيدريان، عبدالعلي بازرگان و فرخ نگهدار ديده ميشود.
برخي خبرهاي موثق حاکي از آن است که عناصر ضدانقلاب و فتنهگران همسو با آنان با يقين درباره رد صلاحيت خاتمي، به وي براي نامنويسي فشار ميآورند و در واقع مايلند با هزينه کردن خاتمي براي آخرين بار و رقم زدن پايان عمر سياسي او، فرصت ايجاد تشنج را- به زعم خود- فراهم نمايند. اين طيف نفاق معامله مشابهي را با موسوي و کروبي انجام دادند و البته تودهني بزرگ و خوارکننده را از مردم متدين خوردند.
سياست آمريکا از کنش به واکنش تبديل شده کنترل منطقه خاورميانه بعد از انقلاب در کشورهاي عربي از دست آمريکا خارج شده است.
روزنامه العرب چاپ لندن در تحليل اين مطلب نوشت: راهي که اوباما در تعامل با پروندههاي بغرنج خاورميانه در پيش گرفته بر اساس وقايع پيشبيني نشدهاي است که نقشي اساسي در تعامل با حکومتهاي تازه تأسيس که به تازگي در کشورهاي متأثر از بهار عربي به قدرت رسيدهاند، دارد.
اما او در پيمودن اين راه با دو مشکل اساسي روبهرو است؛ يکي، شکست سياستهاي رئيسجمهوري سابق، جورج دبليو بوش، براي دخالت در امور داخلي اين کشورها و تلاش براي تغيير سياستهاي آنها از طريق اعمال زور و ديگري ميل اوباما به خلاص شدن از خاورميانه و توجه فوري به آسياي دور که بيش از هر زماني به اين تغيير مسير احساس نياز ميکند.
تحليلگر اين روزنامه خاطرنشان ميکند: سياست خارجي آمريکا از کنش به واکنش تغيير پيدا کرده است. دليل آن نيز سياستهاي پيچيده ايران، مصر، سوريه، عراق، افغانستان و پاکستان است که بر اراده آمريکا تحميل شده است. بسياري بر اين اعتقادند که نظارت اوباما بر خاورميانه به پايينترين حد خود پس از سقوط حکومتهاي هم پيمان آمريکا در اين منطقه رسيده است.
با افزايش اعتراضها در اين کشورها و تداوم تظاهرات عليه حکومتهاي جديد، واشنگتن بيش از هر زماني در تعامل با حکومتهاي نوپا منفعل و دستپاچه رفتار کرده است. با اين وجود آمريکا رفتهرفته به اين درک نزديک ميشود که فرش از زير پاي او درحال کشيده شدن است و نظام چند قطبياي که آمريکا بر آن تسلط داشت به سمت فروپاشي حرکت ميکند و مرکز ثقل بينالمللياي که پيش از اين آمريکا گمان ميکرد فقط در واشنگتن باشد به کشورهاي متعدد جهان درحال انتقال است. با اينحال اوباما همچنان اميدوار است که بتواند جلوي اين انتقال را از طريق همکاري با کشورهاي رو به رشد به جاي رقابت سياسي با آنها بگيرد و آمريکا همچنان به نقش رهبري خود ادامه دهد.
العرب تصريح کرد: اکنون اوباما با پرونده هستهاي ايران به عنوان يکي از حساسترين پروندههاي منطقهاي روبهرو است. شکست مذاکرات 5+1 با ايران نشان داد که حرکت ديپلماتيک آمريکا به دستاندازهاي سخت خود رسيده و مهار پرونده هستهاي ايران بيش از هر زماني سخت شده است.
نويسنده تأکيد ميکند: آمريکا تاکنون اعتراف کرده که تا اندازهاي در پيشبرد ديپلماسي خود شکست خورده است و لازم است براي انتقال خاورميانه به مرحلهاي جديد که از اين مخاطرات دور باشد، تعاملات تازهاي را با ديگر کشورهاي فعال آغاز کند. براي همين است که ميبينيم اوباما چشمان خود را به روي جنگ ليبي و بعد از آن بحران سوريه بسته است.
العرب در پايان نوشت: عليرغم اين که ايالات متحده خود را در تنگناي سياسي شديدي در خاورميانه ميبيند و احساس ميکند با سختيهاي بسياري دست به گريبان است، همچنان نميتواند به سادگي در ميراث سنگين سياستهاي شکست خورده نيم قرن گذشته خود در خاورميانه تجديدنظر کند. آمريکا احساس ميکند که در درون جامعه عربي مشکلات بسياري براي حکومتها براي حفظ همپيماني با آمريکا وجود دارد و براي همين مصالح آمريکا را در خاورميانه در خطر ميبيند. به ويژه که يکي از دلايل اصلي انقلابهاي عربي وجود همين همپيمانيهاي چشم و گوش بسته با آمريکا بود که طي دهههاي گذشته در خاورميانه شکل گرفته بودند.
*آرمان:
تجمع کارگران مقابل مجلسشنیده شد که چند نفر از کارگران ساختمانی و کارگران کارخانجات با تجمع مقابل مجلس شورای اسلامی نسبت به وضعیت دستمزد خود و همچنین گرانی و تورم موجود اعتراض کردند. این کارگران در آستانه روز کارگر خواستار توجه بیشتر به وضعیت معیشتی کارگران و افزایش حقوق و دستمزد خود در شرایط اقتصادی کنونی شدند
حمله سایبری به سایت های بسیجشنیده شد که عوامل استكبار این بار از لهستان اقدام به حملات سایبری به وبسایتهای بسیج و در راس آنها، پایگاه اینترنتی بسیج کردهاند. مهر نوشت؛ با توجه به نزدیك شدن ایام انتخابات، عوامل استكبار جهانی دور جدیدی از حملات سایبری را به وب سایتهای بسیج و در راس آنها پایگاه اینترنتی بسیج Basij.ir شروع کردهاند.
طبق این گزارش، حملات سایبری فوق در قالب یك حمله اینترنتی توزیع شده از آی پیهای (IP) متعدد مربوط به كشور لهستان میباشد كه از ابتدای رصد این حملات، اقدامات دفاعی از سوی معاونت فاوای بسیج انجام شده است. این حملات كه همچنان ادامه دارد با مانیتورینگ لحظهای، تشكیل تیمهای اجرایی ویژه و اقدام برای خنثیسازی و مقابله با حملات توسط نیروهای سایبری بسیج كنترل و دفع میشود.
پیشنهاد کاندیداتوری به عسگراولادیشنیده شد که به عسگراولادی هم پیشنهاد شده کاندیدا شود. روزنامه ایران در ستون «دیگه چه خبر» خود نوشت: حبیبا... عسگراولادی که سن 80 سالگی را رد کرده است، گفته: به بنده هم پیشنهاد کردهاند نامزد ریاست جمهوری شوم. وی با بیان اینکه سن و سال و جسمم اقتضای چنین کاری را نمیدهد، خاطرنشان کرده است: بنابر این کسی که دو دوره رئیس جمهور بوده است، باید جا را برای نسل جوان باز کند و تکرار مکررات صورت نگیرد. این عضو حزب موتلفه همچنین مدعی شده است: احمدینژاد با طرح مدودف میخواهد بعد از شش ماه به قدرت بازگردد.
کدام نمایندگان مالیات نمیدهندشنیده شد که چندی پیش خبری با عنوان «آخرین فیش حقوقی یک نماینده مجلس + عکس» منتشر شد که بهرغم استقبال خوب مردم، برخی مخاطبان با ارسال نظراتی گفته بودند چرا نمایندگان مالیات نمیدهند؟ باشگاه خبرنگاران با ذکر این مقدمه نوشت؛ در خبر پیشین که فیش حقوقی نادر قاضیپور نماینده ارومیه منتشر شد، این نماینده در پاسخ به این پرسش مخاطبان گفت: من چون جانباز هستم مالیات نمیدهم.
در ادامه، موضوع را از حسین طلا نماینده تهران، ری، شمیران و اسلامشهر نیز پیگیری کردیم. رئیس هیات نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در استان تهران ضمن آنکه آخرین فیش حقوقی خود را نشان داد، گفت: بنده هم چون جانباز هستم کسر مالیات ندارم. بنابراین نمایندگان جانباز کسر مالیات ندارند ولی سایر نمایندگان کسر مالیات دارند.
درآمد بالای یک ولگرد از شغل عجیبششنیده شد که لیل سانتوس پورتوریکویی در 8 سال گذشته با درآمد پیدا کردن پول، جواهرات و اشیای دیگر از زیر توریهای پیادهرو زندگی خود را گذرانده است. جام نوشت؛ شاید این شغل پردرآمدی به نظر نرسد ولی باید بگوییم بعضی روزها او بیش از 1000 دلار درآمد دارد. سانتوس 38 ساله در برونکس زندگی می کند اما هر روز هفته را در مناطق پر رفت و آمد نیویورک چرخ میزند و با استفاده از نخ دندان، وزنه و چسب موش چیزهای به درد بخور را از زیر توریها بیرون میکشد.
او بیشتر وقت خود را صرف نگاه کردن به درون سوراخ توریهای پیادهرو میکند و چیزهایی مثل پول نقد، جواهرات، گوشی آیفون، آیپد و حتی اسباب بازی را بیرون میکشد. لیل سانتوس به طور متوسط روزانه 150 دلار کاسب میشود ولی بعضی روزها بیش از 1000 دلار به دست میآورد.
تصادف خودروی همراهان وزیر ارشادشنیده شد که تصادف خودروی همراهان وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در جاده رشت ـ قزوین یک نفر مصدوم داشت. انتخاب نوشت؛ خودروی حامل همراهان سیدمحمد حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مسیر جاده رشتـ قزوین تصادف کرد. خودروی همراهان وزیر ارشاد در برخورد با گاردریل حاشیه جاده رشتـ قزوین موجب مصدوم شدن یک نفر از محافظان وزیر شد. مصدوم با یک خودرو به رشت اعزام شد. وزیر ارشاد در مزار پنج شهید گمنام دفاع مقدس رودبار حضور یافت و با شهدا پیمان دوباره بست.
مانع حضور هنرمندان در شورای شهر نشویمشنیده شد که یکی از حامیان مشایی با اشاره به اینکه هیچ هنرمندی از سوی دولت برای شرکت در انتخابات ترغیب نشده است گفت: «بحث ما این است که نباید هیچ جناح و گروهی به منظور بهرهبرداری سیاسی از قشر هنرمند در جهت خاص استفاده ابزاری کنند. والا تمامی هنرمندان و ورزشکاران میتوانند در انتخابات حاضر شوند ولی ابتدا باید نگاهها تغییر کند.
چرا که نگاه غلطی درخصوص مسائل شهری وجود دارد که مطبوعات باید آن را اصلاح کنند.» انتخاب نوشت؛ بهمن شریفزاده اضافه کرد: «میگویند شورای شهر جای افراد غیرمتخصص نیست و چرا هنرمندان میآیند.» گفتنی است که «افسانه بایگان» و «امید زندگانی» دو هنرمند مشهور سینما و تلویزیون رسما اعلام کردهاند که از سوی دولت در انتخابات اخیر شوراها ثبتنام کردهاند.
*تهران امروز:
از رأي رهبري خبر نداريم
حجتالاسلام محمديگلپايگاني رئيس دفتر مقام معظم رهبري در اولين اجلاس شوراهاي نواحي و مناطق مجالس و افتتاحيه مجتمع فرهنگي - آموزشي محراب، گفت: مقام معظم رهبري فرمودند؛ مراقب باشيد كه 4 سال يا 8 سال سرنوشت اجرايي كشور را به دست چه كسي ميدهيد. البته جاي نگراني نيست و كشتيبان بيدار است و عنايات و هدايت خداوند هم به موقع انجام ميشود.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان،وي افزود: بنده كه اين چند دوره خدمت مقام معظم رهبري بودهام، نميدانستم كه ايشان به چه كسي راي دادهاند و اهل خانهشان هم نميدانستند. البته ممكن است كسي حدس بزند اما كسي از دل ايشان خبر ندارد و بارها نيز مقام معظم رهبري فرمودهاند كه بنده يك راي دارم و از آن هم هيچ كسي خبر ندارد.
زمزمه انتصاب مرتضوي در پست جديد زمزمههايي در سازمان ميراث فرهنگي جريان دارد كه به موجب آن تكليف انتصاب مجدد يك رئيس جديد در آن سازمان مشخص ميشود. به گزارش پارسينه،شنيده شده است كه محمدشريف ملكزاده بهعنوان يكي از نيروهاي كليدي در ستاد انتخاباتي يكي از كانديداهاي احتمالي رياستجمهوري فعال ميشود و به جاي وي، براساس آنچه برخي كاركنان سازمان ميراث فرهنگي خبر ميدهند،سعيد مرتضوي يكي از متهمان پرونده كهريزك حكم جديدي از رئيسجمهور ميگيرد و بدينترتيب عهدهدار رياست سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري ميشود.همچنين گزينه ديگر مسعود علويان صدر است كه انتقاداتي به فعاليتهاي او در حوزه پاسداري از ميراث فرهنگي و تاريخي كشور وجود دارد.
مذاكره با آمريكا آرزوي احمدينژاد بود پرويز سروري رئيس ستاد مركزي خدمتگزاران آباداني و پيشرفت به فارس گفت: در بحث سياست خارجي رئيسجمهور رسما در سفر نيويورك بحث مذاكره و رابطه با آمريكا را به عنوان يك آرزو مطرح ميكند. در تمام حوزههايي كه دولت نهم حرفهايي از موضع اصولگرايان براي گفتن داشت، ميبينيم كه در دولت دهم رنگ ميبازد.
استفاده ابزاري از ورزش در عرصه سياست سعيد فائقي معاون سابق سازمان ورزش در باره استفاده ابزاري از ورزش در سياست و حضور ورزشيها در انتخابات شوراي شهر،به زندگي نيوز ميگويد: «ما كساني مثل عليرضا دبير و هادي ساعي را داريم كه در چهار سال گذشته تجربه كسب كردهاند و ميتوانند مفيد باشند اما با اهداف نامشخصي برايشان رقيب ميتراشند. براي من جالب است كه ميبينم، عزيزي كه هنوز در عرصه قهرماني حضور دارد، به عرصه انتخابات وارد ميشود.
اين فرد كه خودش نيامده، ترديد نكنيد كه به سراغش رفتهاند. بعد كه ليستها بيرون بيايد، مشخص ميشود كه ورزشيها در چه ليستهايي هستند و متاسفانه خودشان نميدانند كه از آنها در اينجا هم استفاده ابزاري ميشود. من معتقدم كه با اين رويه، به دموكراسي نامردي ميكنيم و از احساس و عشق مردم به اين قهرمانان، استفاده سياسي ميكنيم.»
اصولگرايان به اجماع خواهند رسيد محسن رفيقدوست در گفتوگو با خبرآنلاين با اشاره به نزديك شدن به انتخابات رياستجمهوري يازدهم و ضرورت اجماع اصولگرايان درباره معيار نظرسنجي براي رسيدن به نامزد نهايي در ميان اصولگرايان گفت: مكانيسم نظرسنجي را نميتوان مكانيسمي نامناسب دانست و ميتواند در عين متفاوت بودن، تاثيرگذار باشد و از مجموع اين نظرسنجيها به يك نتيجهگيري رسيد اما بايد در نهايت بر اصلح بودن كانديدا براساس معيارهاي مناسب يك رئيسجمهور نيز تاكيد داشت.
وي با تاكيد براينكه نيروهاي اصولگراي حاضر در صحنه انتخابات افرادي منطقي و شايسته هستند، گفت: با شناختي كه از كانديداهاي اصولگرا وجود دارد در نهايت معتقدم آنها با در نظر گرفتن مصالح موجود كشور و اين جريان به اجماع خواهند رسيد چرا كه به خوبي ميدانند شرايط فعلي تفرق آراي اصولگرايان را نميطلبد.وي با اشاره به همراهي كانديداها با نظرات جامعتين اظهار داشت: معتقدم در عين اينكه بايد مكانيسمهايي چون نظرسنجي را در نظر داشت در نهايت نسبت به راي و نظر جامعتين نيز بايد اهميت بيشتري قائل شد و كانديداهاي اصولگرا قطعا در همين مسير خواهند بود.
رفيقدوست در ادامه با بيان اينكه ثبتنام كردن كانديداها و بعد از آن، به اجماع رسيدن مشكلي را ايجاد نخواهد كرد، گفت: فكر نميكنم كانديداها آنقدر دنياپرست شده باشند كه بعد از ثبتنام بگويند ما آمديم و هزينه كرديم و حالا كنار نميرويم. خودشان بايد ببينند آيا در بين مردم اقبال دارند يا نه اگر اينگونه نيست راي برادران اصولگرايشان را متفرق نكنند.وي در ادامه درخصوص تحركات انتخاباتي دولت، اظهار كرد: معتقدم كانديداي دولت اقبالي در اين انتخابات ندارد، تورم بالاي 50 درصد و رشد منهاي نيم درصد و وضعيت معيشتي مردم ديگر مقبوليتي براي دولت و اطرافيانش نگذاشته است.
رفيقدوست همچنين با بيان اينكه اصلاحطلبان هم اگر كانديدا دارند بيايند و رقابت كنند، تصريح كرد: معتقد به خطكش گذاشتن بين اصلاحطلب ولايي و اصولگراي ولايي نيستم، اگر اصلاحطلب ولايي به ميدان بيايد شانسي برابر با اصولگراي ولايي خواهد داشت چرا كه نگاه مردم به اصل ولايت فقيه است و رئيسجمهور خود را بر مبناي اين نگاه انتخاب ميكنند نه دسته بنديهاي سياسي.وي تاكيد كرد: با اين وجود اصلاحطلباني كه به فتنه نزديك شدهاند جايي در انتخابات ندارند.
افشاگري معاون سابق روح الله احمدزادهكرماني، كانديداي احتمالي رياستجمهوري از مستنداتي سخن گفت كه درباره حلقه انحرافي در اختيار دارد و تاكيد كرد: احمدينژاد را به شرط پالايش از حلقه انحرافي دوست دارم.وي به دلايل خروج خود از دولت اشاره كرد و گفت: اين دلايل هم به علت مسائل داخل و هم خارج از ميراث فرهنگي بود.
مباحث ميراث فرهنگي مربوط به واگذاريهاي خلاف قانون بود كه به باور من نبايد اتفاق ميافتاد و از اين جهت تحت فشار بودم.به گزارش جهان نيوز، وي در پاسخ به سوالي ديگر كه احمدزاده را منتسب به برخي افراد نزديك به رئيسجمهور ميدانستند، تاكيد كرد: من هيچ نسبت فاميلي با اين آقايان ندارم چرا كه من يك كارگرزاده بيشتر نيستم.وي از ديگر دلايل خروج خود از دولت گفت و افزود: آنجا كه انسان بايد ايستادگي كرده و ميدان خالي نكند ايستادم كه در اين اثنا آقاي رئيسجمهور فكر ميكرد ذهن من مغشوش شده است و اين هم به دليل سخنپراكني برخي افراد نزد وي بود.
احمدزاده تصريح كرد: وقتي ديدم عرصه برايم تنگ شده تصميم به جدايي از دولت گرفتم كه پس از آن سخنگويي دولت را به من پيشنهاد دادند چرا كه ترسيدند حال كه از دولت رفتهام جيغ بكشم و فرياد بزنم.وي از سكوت خود گفت و با ذكر اين مطلب كه در حال حاضر احساس خطر ميكنم، عنوان كرد: احساس ميكنم برخي از دوستان ميل به تداوم كارهاي خود دارند و ميخواهم به همين دليل آرام آرام حرف بزنم و مطمئن باشيد به وقتش همه چيز را خواهم گفت.