وی افزود: گاهی اوقات اشاره میشود که وکالت یک شغل مخصوص است یعنی محدود به رابطه وکیل و موکل، اما به طور قطع میتوان گفت وکالت یک شغل عمومی بوده چرا که یاری دهنده عدالت و گسترش آن درجامعه است.
کاتوزیان با
بیان اینکه دخالت در امور اجتماعی، پا گذاشتن برلبه یک تیغ دولبه است که یک لبه آن وطن
پرستی و لبه دیگر آن دخالت در کار سیاسی است تصریح کرد: دخالت کانون وکلا در امور اجتماعی آغازگر خدمات عمومی و گسترش عدالت در جامعه به شمار می آید و دخالت در امور عمومی با عنوان وطن پرستی قابل ستایش است اما نباید این مهم وابستگی سیاسی را به همراه آورد.
این استاد دانشگاه اظهار داشت: دفاع کانون وکلای ایران از نام خلیج فارس ستودنی است و این مهم میتواند در عرصه بینالمللی با بازتابهای خوبی همراه باشد.
پدر علم حقوق ایران در پایان خاطرنشان کرد: من هم مثل همه از بچگی نام خلیج فارس را شنیدهام و نام آن را دراطلسها و نقشهها میدیدم. خلیج فارس دریایی است که دو طرف دارد یک طرف امپراطوری هخامنش و طرف دیگر عدهای که یا دولتی نداشته و بادیهنشین بوده و یا مستعمربوده اند اما یک انسان عادی نام آن را خلیج فارس میگذارد و سوال من این است که این دول کوچک عربی چرا اصرار برتغییرنام خلیج فارس دارند ؟ آیا به این معنی است که درصورت تغییرنام خلیج فارس تمام سرمایه نفت متعلق به آنها خواهد شد؟ من مشتاقانه منتظرشنیدن پاسخ این سئوال هستم و امیدوارم پاسخم را از این همایش دریافت کنم.
انتهای پیام/