به گزارش
گروه علمي باشگاه خبرنگاران، دانشكده الهيات و معارف اسلامي دانشگاه مازندران در راستاي اعتلا و ارتقاي معارف و علوم قرآني فصلنامه علمی ـ تخصصی با رويكرد علمي ـ پژوهشي تحت عنوان قرآن و علوم بشري را منتشر کرده است.
از كليه اساتيد و پژوهشگران در رشته هاي مختلف علمي دعوت مي نمايد مقالات پژوهشي خود در حوزه معارف قرآني و رابطه علوم مختلف با قرآن، جهت بررسي و انتشار مقاله به دفتر فصلنامه ارسال کنند.
آدرس سامانه نشریات علمی و پژوهشی دانشگاه مازندران journals.umz.ac.ir است./س
آيا اين خبر باز هم اعتبار دارد؟ مي توان براي اين مجله مقاله اي ارسال كرد؟ با عناوين خواسته شده؟ متشكرم
شرح عناوین کتاب:
جهان بيني، پيدايش جهان ،آفرينش زمين ،مدل جهان ،ابعاد فضا و نظریه های ریسمان و نظریه سی.پی.اچ، تئوري نسبيت، زمان ،انبساط جهان ،اهميت شب، سياهچاله، کرمچاله ، قانون دوم ترموديناميک، مرگ خورشيد، مرگ کهکشان، بازسازي جهان، تئوري کوانتم، اهداف خلقت ،اصطلاح يين ـ ينگ و نظریه مکمل نیلزبوهر، علت و معلول، ذرات بنيادي ،فیزیک پزشکی شامل آهن در قرآن حکيم، آكوستيك يا علم صدا و امواج فراصوت، تشديد ارتعاشات و نور- اجزاء نگري و کل گرايي، شتاب ثقل (جی) و سرعت گريز، تنظيم خلقت همه چيز، حيات، نيروي حيات ، حيات فرا زميني، تماس،علم ودين.
در تاليف اين كتاب حداقل از 40 منبع و ماخذ علمي و تفسیرالمیزان و تالیفات دانشمندان فیزیک و دانشمندان و فلاسفه اسلام و انتشارات علمی دانشگاهها استفاده شده. در این کتاب علم و حکمت و فلسفه و عرفان به هم آمیخته است.