معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران گفت:پارسال بیش از 384 میلیون قطعه جوجه یکروزه گوشتی با کیفیت مطلوب در جوجه کشی های مازندران تولید شد که از این تعداد 238 میلیون قطعه مربوط به به واحدهای مرغ مادر استان با میانگین 82 درصد و به ارزش 2 هزار و 717 میلیارد ریال بوده و با این تولید جوجه پارسال بیش از 30 درصد از کل تولید جوجه یکروزه کشور را مازندران به خود اختصاص داد.
نگهدار افزود: پارسال با 118 میلیون و 345 هزار قطعه جوجه ریزی در واحدهای پرورش مرغ گوشتی مقدار 230 هزار تن گوشت مرغ آماده طبخ به ارزش 12 هزار و 650 میلیارد ریال معادل 11 درصد کل تولید کشور ، تولید و به بازار عرضه شد.
به گفته معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران؛ علاوه بر تأمین نیاز مصرف شهروندان، مازاد تولید گوشت مرغ استان، به مقدار 152 هزارتن معادل 66 درصد کل تولید پارسال به دیگر استان های کشور خصوصا تهران فرستاده شد./س