خانواده ها نبايد از آسم در کودکان بترسند و محدوديتي در تغذيه و ورزش آنان ايجاد کنند.

مريم مهلوجي زاده متخصص ايمونولوژي در گفتگو با خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران گفت: در بيماري آسم دو عامل مهم ژنتيک و عوامل محيطي تاثير مي گذارند.

وي افزود: نگهداري حيوانات خانگي مثل سگ ، گربه ،خرگوش ، پرندگان و به خصوص وجود سوسک و حشرات و وجود گرد و خاک در رختخواب و پرده ها و حتي بوي شوينده ها و بوي اسپند مي تواند باعث تحريک آسم در خانه شود.

دکتر مهلوجي زاده اضافه کرد: از عوامل محرک اين بيماري در بيرون از منزل، مي توان به گرده درخت ها ،علف ها ، چمن ها ، قارچ و کپک هاي موجود در هوا و دود سيگار و دخانيات و در کل آلودگي هوا اشاره کرد.

اين متخصص ايمونولوژي با بيان اينکه آلرژي در کودکان تبديل به اگزما آتوپيک و آلرژي غذايي و در نهايت منجر به آسم و آلرژي بيني مي شود، افزود: 2 تا 3 ماهگي علائم اوليه آسم در نوزادان نمايان مي شود.

وي افزود: کودکان مبتلا به آسم که تحت نظر پزشک قرار دارند، مي توانند تمام فعاليت هاي خود را انجام داده و حتي مي توانند رشته ورزشي خاصي انتخاب کنند.

وي با بيان اينکه ممکن است اين بيماري در کودکان در سن خاصي متوقف شود، افزود: خانواده ها نبايد از اين بيماري بترسند و محدوديتي در تغذيه و ورزش کودکان مبتلا به آسم ايجاد کنند.
برچسب ها: آسم ، آلرژی ، کودک
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.