به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران تبریز ، فندق به دلیل اینکه دارای مقدار کمی مواد نشاستهای است و نیز دارای مواد معدنی زیادی مانند کلسیم، پتاسیم، فسفر، منیزیوم، سدیم و آهن است، غذای بسیار خوبی برای مبتلایان به دیابت محسوب میشود.
فندق غذای مناسبی برای تقویت بدن و مخصوصا دوره نقاهت است.
مقوی رودهها و معده است. سموم را از بدن خارج میسازد. فشار خون را بالا میبرد.
روغن فندق برای از بین بردن سرفه و درد سینه مفید است.همچنین برای کبد نافع است.
آنهائی که کارهای فکری میکنند باید فندق بخورند زیرا بدلیل داشتن فسفر زیاد مغز را تقویت میکند./س