به گزارش
سرويس اقتصادي باشگاه خبرنگاران و به نقل از روابطعمومي شركت فرودگاههاي كشور، محمود رسولينژاد با اعلام اين خبر گفت: فرودگاه مدرس در تربت حيدريه، فرودگاه گناباد در گناباد، فرودگاه سقز در كردستان و فرودگاه وليعصر در نزديكي بروجرد چهار فرودگاهي هستند كه بخشي از عمليات احداث و اقدامات اوليه در آنها صورت گرفته است.
وي در ادامه به تشريح وضعيت فرودگاههاي در حال احداث پرداخت و گفت: باند فرودگاه گناباد با استفاده از اعتبارات مهر ماندگار آماده و در حال فعاليت است.
به گفته رسولينژاد، زيرساختهاي باند فرودگاه مدرس در تربتحيدريه نيز آماده شده و تاكنون 60 ميليارد ريال هزينه دربرداشته است و در صورت تزريق اعتبارات پيشرفت خوبي خواهد داشت.
مديرعامل شركت فرودگاههاي كشور همچنين در خصوص وضعيت فرودگاه سقز نيز گفت: اين فرودگاه با نظارت ادارهكل راهوشهرسازي استان كردستان احداث ميشود و هماكنون باند آن آماده است و پيشبيني ميشود در سال 94 مورد بهرهبرداري قرار بگيرد.
وي در خصوص فرودگاه وليعصر بروجرد نيز اظهار داشت: سايتيابي اين فرودگاه در مسير بروجرد به ملاير انجام شده و در حال حاضر تملك اراضي و خريداري زمينهاي آن در حال انجام است.
به گفته رسولينژاد فرودگاه ماكو نيز به دنبال اخذ مجوزهاي لازم براي احداث و شروع كار است.
يادآور ميشود؛ چندي پيش آييننامه اي به تصويب دولت رسيد كه ضوابط تاسيس فرودگاه جديد را مشخص ميكند. اين آييننامه كه پروسهي كسب مجوز و ساخت فرودگاه جديد را مستند كرده با همكاري سازمان هواپيمايي كشوري و شركت فرودگاههاي كشور تدوين و در هيات دولت تصويب شده است.
مديرعامل شركت فرودگاههاي كشور در پايان با اشاره به درخواستهاي متعدد از نقاط مختلف كشور براي ساخت فرودگاه، همجواري فرودگاههاي ديگر و فاصله كم آنها از يكديگر را يكي از دلايل عدم پذيرش درخواستها برشمرد و گفت: مسائل امنيتي و عدم توجيه اقتصادي باعث ميشود تمام درخواستها براي تاسيس فرودگاه تاييد نشود./س