رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: صرف علم برای علم خیلی پسندیده نیست و تنها نوشتن و خواندن مقاله هرگز مفید واقع نمی شود بنابراین هر پژوهشی باید کاربردی و جهت دار شود.

به گزارش خبرنگار  علمي باشگاه خبرنگاران منصوری رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران امروز صبح در مراسم افتتاحیه سیزدهمین همایش دانش آموختگان فناوری نانو در دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان آیه ای از قران کریم به مضمون ( خداوند هیچ قومی را تغییر نمی دهد مگر اینکه خودشان مایل  به تغییر باشند) گفت: در حوزه تولید علم ظرف یک سال گذشته از رتبه 12 به رتبه 8 ارتقاء یافتیم.

وی افزود: بعد از انقلاب در تمام زمینه های علمی رشد این چنینی را تجربه کردیم، به خصوص در این دهه اخیر با رشد بالایی در زمینه های علوم فضایی، پزشکی، مهندسی و صنایع دفاعی مواجه شده ایم.

منصوری ادامه داد: به عنوان مثال در صنایع دفاعی توانسته ایم به مرز خود کفایی برسیم زیرا اگر این گونه نبود دشمنان ما، ایران را هم چون عراق، سوریه و افغانستان به تسخیر در می آوردند.

5 هزار و 100 مقاله در سال 91 توسط دانشگاه علوم پزشک تهران منتشر شد

منصوری به جایگاه علوم پزشکی تهران در حوزه تولید علم اشاره  کرد و گفت: این دانشگاه نقش ویژه و برجسته ای را در این روند صعودی علم داشته است.

وی  عنوان کرد: به طوری که در سال 90، 8/8 درصد کل مقالات کشور مربوط به دانشگاه علوم تهران بود همچنین 6/26 درصد مقالاتی که در زمینه پزشکی منتشر شد از  همین دانشگاه بود.

وی اضافه کرد: در واقع در 10 سال متوالی بدون هیچ و قفه ای اولین رتبه در حوزه آموزش و پژوهش را داشته ایم.

منصوری به تعداد مقالات منتشر شده در سال 91 از سوی این دانشگاه اشاره و تصریح کرد: تعداد مقالات در سال گذشته 5 هزار و 100 عدد بود .

وی ادامه داد: لازم است بگویم همچنین 9 تن از اساتید ما جزء دانشمندان یک درصد برتر جهان هستند.

وی در پایان با بیان  اینکه هر پژوهشی باید یک بازدهی داشته باشد اظهار داشت: پژوهش های ما باید کاربردی و جهت دار شود تا از لحاظ تغییر و بهبود زندگی تاثیر کافی بگذارد تنها نوشتن و خواندن مقاله مفید  نیست./ع2


برچسب ها: پژوهش ، پزشکی ، مقاله
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار