جواد محمدزاده مقدم در مصاحبه با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد در ارتباط با عملکرد انتشارات به نشر در حوزه کودک و نوجوان در جریان بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران اظهار داشت: تلاش کردیم امسال با سرمایه گذاری در تولید کارهای ایرانی و در عین حال با ظرفیت دینی، آثاری ویژه برای کودک و نوجوان در نمایشگاه کتاب ارائه دهیم. همچنین برخی از کتاب های چند جلدی را به صورت یک مجموعه تولید کردیم تا به راحتی به مخاطب عرضه شود.
وی ادامه داد: همچنین نفراتی از اداره پاسخ گویی حرم مطهر امام رضا (ع) برای آشنایی کودکان با مسائل حوزه زیارت در داخل غرفه مستقر شده تا بچه ها بتوانند ضمن بازدید از کتاب های مورد علاقه خود با مسائلی از این قبیل نیز آشنا شوند.
مدیر عامل انتشارات آستان قدس رضوی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: علی رغم اینکه غرفه کودک و نوجوان به نشر امسال مکان مناسبی در نمایشگاه نداشت اما توانست با مخاطب خود ارتباط خوبی برقرار کرده و برای آنها حرف تازه ای داشته باشد.
محمدزاده مقدم با بیان اینکه مدیریت غرفه های آستان قدس رضوی در نمایشگاه بیست و ششم با این انتشارات بوده است، تصریح کرد: به طور کلی استقبال چشمگیری از نمایشگاه کتاب امسال نشد که می توان دلایل متعددی همچون نامناسب بودن مکان پارکینگ ویژه بازدیدکنندگان، همزمانی برپایی نمایشگاه کتاب و امتحانات پایان ترم دانشجویان و همچنین وجود برخی مشکلات اقتصادی که بر زندگی مردم سایه افکنده و آنان کمتر می توانند برای خرید کتاب هزینه کنند را برای این موضوع برشمرد.
وی در پاسخ به این سوال که آیا تولیدات کودک و نوجوان به نشر فرایند خاصی را جهت کسب مجوز تولید طی می کنند یا کارشناسانی آثار سپرده شده به این انتشارات را بازبینی می نمایند، عنوان کرد: در انتخاب آثار سه مسیر را طی می کنیم و برای هر اثری سرمایه گذاری نمی کنیم. در عین اینکه باید جهت دهی قوی تری به نویسندگان بدهیم، تلاش می کنیم آثار متعدد و متنوعی به چاپ رسانیم.
مدیر عامل انتشارات آستان قدس رضوی ادامه داد: به طور کلی آثار پس از دریافت اولیه توسط گروه کودک که شامل نویسنده های مطرح این حوزه است ارزیابی شده و پس از آن گروهی از اساتید متخصص این تولیدات را بازبینی و سپس هیات مدیره پس از تایید نهایی آنها را به چاپ می سپارند.
بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی کتاب تا 21 اردیبهشت ماه در مصلی امام خمینی (ره)برپاست./س