به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران زاهدان ، در این طرح از کمپوست تولیدکنندگان قارچ که برای یک سال از آن استفاده شده است، و دو ساله هستند بهره گرفته اند که این کار باعث کاهش هزینه های تولید شده است.
افشین تدین دانشجوی رشته زراعت دانشگاه زابل یکی از خصوصیات این روش ابداعی را علاوه بر سادگی آن، عدم نیاز به فرآوری زیادی و یا معمول کمپوست قارچ عنوان کرد.
معاون پژوهشکده کشاورزی دانشگاه زابل نیز گفت: یکی از مهمترین فعالیت های دانشگاه زابل، حمایت از پروژه های تحقیقاتی و پژوهشی است که جنبه کاربردی داشته و متناسب با نیاز روز جامعه باشد.
کریمیان افزود: از این قبیل پروژه ها و طرح های تحقیقاتی و پژوهشی، از نظر علمی با حضور اساتید دانشگاه و از نظر موقعیت، با در اختیار قرار دادن محل اجرا و آزمایشگاه؛ پژوهشکده کشاورزی دانشگاه زابل حمایت می نماید./س