ثقلینی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: جمعیت گاومیش در استان 98 هزار راس برآورد شده است.
وی تشریح کرد: در سال گذشته 60 هزار تن شیر گاومیش در استان تولید شده بود و سعی بر آن داریم تا با افزایش دو هزار تنی در پایان سال جاری، شاهد استحصال 62 هزار تن شیر از این دام سنگین باشیم.
ثقلینی با معرفی شهرستان های برتر تولیدکننده شیر گاومیش در آذربایجان شرقی ادامه داد: بیشترین تولید شیر گاومیش در مراغه، میانه و سراب به ترتیب با تولید 9000، 8600 و 5800 تن در استان صورت می گیرد.
قائم مقام معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: شیر گاومیش ایتالیایی از چربی زیادی برخوردار بوده و می تواند به عنوان یکی از امتیازات این نژاد از گاومیش تلقّی شد.
وی ضمن عنوان نمودن میزان گوشت گاومیش تولیدی در سال گذشته اظهار داشت: گوشت گاومیش نیزدر سال گذشته 4900 تن در استان تولید شده بود و بنا بر پیش بینی صورت گرفته تولید 5100 تن گوشت گاومیش در استان دور از انتظار نخواهد بود.
ثقلینی تاکید کرد: بیشترین گوشت گاومیش در مراغه، میانه و سراب به میزان 770، 700 و 480 تن تولید می شود./س