معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور از اجرای طرحی موسوم به تضمین کیفیت محصولات شیلاتی و آبزیان و همچنین افزایش سرانه مصرف آبزیان در برنامه پنجم توسعه خبر داد.



به گزارش خبرگزاری گروه استانها باشگاه خبرنگاران از بندرعباس، محسن مشکوه امروز در نشست بررسی طرح تضمین کیفیت آبزیان از افزایش سرانه مصرف آبزیان در برنامه‌های چهارم و پنجم توسعه صحبت و اظهار داشت: لازمه افزایش سرانه مصرف آبزیان، توسعه مراقبت، بهداشت و سلامت آبزیان و بهبود عرضه و کیفیت است.

وی در ادامه از اجرای طرح رهگیری محصولات شیلاتی از زمان تولید تا عرضه خبر داد و گفت: هدف از اجرای این طرح که در قالب طرح تضمین کیفیت آبزیان و فرآورده‌های شیلاتی محقق می‌شود، در واقع نظارت بیشتر بر تولید، نحوه توزیع و عرضه و حذف فرآورده‌های شیلاتی ناسالم و بی‌کیفیت از چرخه مصرف است.

نیازمند اعتبارات برای اجرای طرح هستیم

مدیرکل شیلات هرمزگان نیز با بیان اینکه اجرای طرح تضمین کیفیت آبزیان نیازمند استانداردسازی بنادر استان و همچنین شرایط این بنادر است، اظهار داشت: در قدم نخست در اجرای این طرح باید اعتبارات ملی و استانی مورد نیاز نیز تامین شود.

وی با بیان اینکه در این راستا باید به واگذاری کد بهداشتی به شناورهای سنتی نیز توجه داشت، یادآور شد: رهگیری محصولات شیلاتی می‌تواند سبب افزایش کیفیت و همچنین تضمین و اطمینان برای مصرف کنندگان شود.

میرزاده پیرامون نحوه ورود صید به بنادر مجاز نیز افزود: در این مسیر باید به سمتی برویم که تنها از صیادانی صید را تحویل بگیریم که دارای فاکتور حمل و نقل از اتحادیه مربوطه باشند.

ضرورت ارائه کد بهداشتی به شناورهای سنتی هرمزگان

عیسی گلشاهی مدیرکل دفتر بهبود کیفیت و فرآوری سازمان شیلات ایران با بیان اینکه ارائه کد بهداشتی موقت به شناورهای سنتی صیادی در هرمزگان، ضروری است، اضافه کرد: اجرای طرح‌های زیرساختی لازمه رسیدن به محصولات با کیفیت است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.