ابوالفضل ناظری در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران رودهن اظهار داشت: 50 روستا و آبادی در محدوده اجرای این پروژه قرار دارد همچنین طرح مطالعاتی این پروژه در دست تهیه است.
وی ادامه داد: این مهم بر کنترل شرایط بیابان زایی و تثبیت خاک نیز تاثیر بسزایی خواهد شد؛ همچنین کنترل آلودگی هوا که ناشی از تراکم بالای آلاینده ها و دی اکسیدکربن است، با اجرای این پروژه تحقق پیدا می کند.
ناظری افزود: متعاقب تنظیم و امضای سند، مبادله موافقت نامه با استانداری تهران برای تخصیص اعتبار لازم انجام شد که هم اکنون طرح مطالعاتی پروژه در دست تهیه و پروژه وارد فاز اجرایی شده است.
سرپرست امور بیابان اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران افزود: هدف از اجرای این پروژه، استفاده از مشارکت جوامع محلی و توانمند سازی آنان به منظور احیا، مدیریت، توسعه و بهره برداری پایدار از منابع طبیعی و نیز توسعه روستایی است.
وی ادامه داد: در این پروژه با توانمند سازی مردان و زنان، ایجاد مشاغل خرد و تشکیل صندوق خرد اعتباری و جلب مشارکت روستاییان و همچنین بسیج جوامع محلی به خصوص زنان در مدیریت پایدار منابع طبیعی مشارکت کامل و همه جانبهای صورت می گیرد.
ناظری افزود: از آنجا که این پروژه قرار است با مشارکت مردم انجام شود، ضرورت داشت تا در نشستی با اهالی منطقه و جوامع محلی نحوه اجرای این پروژه، اهداف و مزایای آن تشریح شود که به این منظور نخستین جلسه هماهنگی و توجیهی با حضور اعضای شوراهای اسلامی، دهیاران و معتمدان روستاهای هدف برگزار شد.
سرپرست امور بیابان اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران اضافه کرد: همچنین از طرفی سازگاری رشد گونه آتریپلکس و دارا بودن پتانسیل های بالقوه باعث شد تا حوزه شهرستان ملارد برای اجرای عملیات احیایی و توسعه ای در اجرای این پروژه، در نظر گرفته شود./س