به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از العالم ، روزنامه اسرائیلی هاآرتص اعلام کرد که اسرائیل در یک کشور حاشیه خلیج فارس سفارتخانه افتتاح کرده است.
گزارش ها حاکیست که بسیاری از کارشناسان صهیونیست بر لزوم تقویت دیپلماسی عمومی اسرائیل تأکید می کنند و هشدار می دهند که ناکارآئی و ضعف دیپلماسی عمومی تل آویو ضربات سنگینی به بخش های سیاسی ، امنیتی ، نظامی و اقتصادی اسرائیل وارد خواهد کرد .
هاآرتص امروز اعلام کرد که اسرائیل از سال 2010 تا سال 2012 یازده (11 ) سفارتخانه در کشورهای مختلف جهان افتتاح کرد که یکی از آنها سفارتخانه ها در یک کشور حاشیه خلیج فارس گشایش یافته است.
شبکه خبری نهرین نت نیز به نقل از منابع خبری آگاه در کشورهای حاشیه خلیج فارس اعلام کرد : اطلاعات اولیه حاکی از گشایش سفارتخانه های اسرائیل در ابوظبی – پایتخت امارات - و منامه – پایتخت بحرین - در سال 2013 است .
این منابع خبری اعلام کردند : تجار حاشیه خلیج فارس با بازرگانان اسرائیلی معامله می کنند و اجناس آنها را پس از تغییر نام محل تولید ، از طریق اردن و ترکیه وارد کشورهای عربی می کنند.
براساس این گزارش این تاجران اکنون دیدارهای کاری خود را با صهیونیست های تاجر در قبرس ، یونان و ترکیه برگزار نمی کنند بلکه در منامه و ابوظبی به دیدار آنان می شتابند.
منابع خبری آگاه افزودند : روابط محرمانه امارات و اسرائیل از سال 2000 آغاز شد و این روابط سپتامبر 2003 علنی شد به نحوی که "داوید کلین" رئیس وقت بانک مرکزی اسرائیل سال 2003 به امارات سفر کرد و حمد بن راشد ولیعهد دبی و وزیر دفاع امارات ، معاون حاکم دبی ، وزیر اطلاع رسانی و فرمانده نیروهای مسلح این کشور با وی دیدار کردند همچنین یک هیأت اسرائیلی سال 2006 به بهانه مشارکت در کنفرانس بین المللی محیط زیست به امارات سفر کرد و عوزی لاندائو وزیر زیرساخت های اسرائیل نیز ژانویه 2010 به امارات رفت و این در حالی است که هیأت های امنیتی و نظامی بی شمار اسرائیل محرمانه و تحت سانسور خبری شدید به امارات سفر می کنند.
امارات همچنین از مشاوران امنیتی اسرائیلی که بازنشستگان ارتش و نیروهای موساد هستند ، استفاده می کند و گزارشهای مختلف حاکیست که اسرائیل و امارات با یکدیگر در زمینه امنیتی همکاری دارند. چند خلبان نیروی هوائی امارات نیز همراه خلبانان اسرائیلی ، قطری ، اردنی و مصری در رزمایش های " ستاره درخشان " ارتش آمریکا مشارکت کرده بودند.
منابع خبری آگاه اعلام کردند : اسرائیل به امارات اطلاع داده است که می تواند توان امنیتی و نظامی اش را برای تسلط بر جزایر سه گانه (ایرانی)ابوموسی ، تنب بزرگ و تنب کوچک در صورت وقوع جنگ در منطقه افزایش دهد و بی شک آمریکا نیز نقش مهمی در واداشتن امارات به توسعه روابطش با اسرائیل ایفاء می کند .
چاک هیگل وزیر دفاع آمریکا نیز چند روز پیش در کنفرانس سالانه مؤسسه خاورمیانه در واشنگتن اعلام کرد که هدف واشنگتن از عقد قراردادهای تسلیحاتی اخیر با عربستان و امارات آماده کردن این دو کشور برای رویارویی با ایران در صورت وقوع جنگ در منطقه است .
منابع مذکور درباره روابط بحرین و اسرائیل نیز اعلام کردند : حمد بن عیسی آل خلیفه پادشاه بحرین بر لزوم برقراری روابط محرمانه با اسرائیل تأکید می کند و دو سال پیش به یکی از اعضای خاندان سلطنتی دستور داد که کالاهای الکتریکی و مواد غذائی را پس از تغییر نام محل تولید وارد بحرین کند لذا بعید نیست که اسرائیل سفارتخانه ای نیز در منامه بازکرده باشد .